Locatelli hamarosan szerződést hosszabbíthat

locatelli_milan.jpgAlig néhány perccel azt követően, hogy a Juventus Manuel Locatelli találatának köszönhetően megnyerte az AC Milan elleni rangadót a San Siróban, az ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano máris friss híreket osztott meg a középpályás kapcsán, kijelentve, hogy az Öreg Hölgy vezetősége már hetek óta tárgyalásban áll a 2021 nyarán leigazolt futballista környezetével a játékos szerződésének meghosszabbítása érdekében, míg Nicolò Schira ugyancsak arról számolt be, hogy a klub szeretné 2028-ig magához láncolni Locatellit, az üzlet pedig a következő időszakban le is zárulhat. 

Az olasz válogatott labdarúgó ügynöke, Stefano Castelnovo a minap maga is arról beszélt a Tuttosportnak adott interjújában, hogy képviseltje hamarosan kiterjesztheti kontraktusát, lévén, hogy töretlen bizalmat élvez Massimiliano Allegri részéről, s ő maga is kiválóan érzi magát a Bianconerinél. 

"Allegri mindig is nagy bizalommal tüntette ki Manuelt, aki hálája jeléül igyekszik elsajátítani a regista-poszt minden egyes mesterfogását, ahol egyébként remek egyensúlyt ad a csapatnak, s hatékonyan segíti a hátsó alakzatot a védőmunka megszervezésében. Ügyfelem soha nem rejtette véka alá, hogy mennyire szereti a Juventust, hiszen kiskora óta az Öreg Hölgy szurkolója. A klub nagyon szerette volna őt 2021 nyarán, én pedig boldog vagyok, hogy munkám által segíthettem beteljesíteni Locatelli gyermekkori álmát. 

A távozás lehetősége sosem képezett reális opciót Manuel számára, aki csak és kizárólag a Juventust akarja, s még hosszú évekig itt képzeli el a jövőjét, ennek nyomán pedig egyetlen perc erejéig sem vette figyelembe más alakulatok megkereséseit. Úgy vélem, hogy úgy a játékos, mint a klub részéről van hajlandóság a közös folytatásra, a megfelelő időpontban pedig bizonyára tető alá is fogjuk hozni a szükséges megállapodást" – jelentette ki a menedzser. 

rugani.pngÉrdekesség, hogy a minap Daniele Rugani ügynöke, Davide Torchia is nyilatkozott képviseltje helyzetéről, állítása szerint pedig a Juventus végtelenül elégedett az olasz középhátvéddel, aki játékával idén is bebizonyítja, hogy helye van a fekete-fehérek kertében. 

"A Juventusnál úgy gondolják, hogy Daniele sokat segíthet a fiatalabb játékosoknak, elvégre immár kilenc éve szolgálja a klubot, egy labdarúgó pedig nem azért futballozik ilyen hosszú időn át az olasz rekordbajnoknál, mert kedves, vagy jófej srác, hanem azért, mert markáns személyiséggel rendelkezik, s mikor pályára lép, ugyanolyan remek produkciót nyújt, mintha állandó kezdő volna.

Ügyfelemben megvan a szükséges áldozatkészség, valamint az elvárt küzdőszellem: minden egyes meccsén jól akar teljesíteni, még annak dacára is, hogy csak kiegészítő emberként számolnak vele, holott képességei alapján alapember is lehetne. Rugani minden alkalommal bebizonyítja, hogy birtokában van a szükséges tulajdonságoknak, a mester és a klub pedig nagyon elégedett vele. Egyelőre az a cél, hogy így folytassuk, s majd meglátjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő" – összegzett Torchia.