Beharangozó – az Atalanta elleni meccs

loghi_400x400_0018_atalanta.pngBergamóba utazik a hétközi meccset behúzó Bianconeri, abba a stadionba ahol minden rivális megszenved Gian Piero Gasperini évek óta szuper erős gárdája ellen. A Zebrák egy ideje amúgy is mélyrepülésben vannak az Atalanta ellen és ez még akkor is igaz, ha tavaly ebben a stadionban sikerült 2:0-ra győzedelmeskedni.  Allegri mester gondjait tovább fokozza, hogy sem Dušan Vlahović, sem Arkadiusz Milik nem lesz bevethető. A találkozóra a Gewiss Stadiumban kerül sor, 18 órai kezdettel, a játékvezető Daniele Chiffi lesz, a televízióban a SPORT2 csatornáján lesz követhető. 

A kék-feketék piaci értéke 304 millió euró, ebből a tömegből is kiemelkedik a 19 éves olasz tehetség Giorgio Scalvini, a maga 40 milliós árcédulájával. 14 válogatottat tudhatnak a soraikban, átlagéletkoruk kereken 27 év. Ebben az idényben eddig 4 győzelmet és két vereséget tudnak felmutatni, jelenlegi vendégeik mögött az 5. pozíciót foglalják el a tabellán, egy pont hátránnyal. A találkozó tétje többek között, hogy ki tapadhat tovább az éllovas milánói duóra. A két gárda legutóbbi meccse tavaly májusban ebben a létesítményben 0:2-re végződött, a gólokat Iling-Junior és Dušan Vlahović szerezték, utóbbi a 90+8. percben tette biztossá a győzelmet. 

Hazai oldalon a biztosan nem lép pályára Gianluca Scamacca, El Bilal Touré és Lukáš Vorlický, Charles De Ketelaere játéka kérdéses, a másik gárda stábja az eltiltott Paul Pogba mellett Dušan Vlahović, Arkadiusz Milik, Mattia De Sciglio valamint Alex Sandro szolgálatait fogja hiányolni. 

A Sky Sport Italia a következő kezdőcsapatot várja: 

Szczęsny-Gatti-Bremer-Danilo-McKennie-Fagioli-Locatelli-Rabiot-Kostić-Chiesa-Kean