Giutnolinak tervei vannak a Sassuolo-Juve főszereplőivel

berardi.jpgUgyan a szombaton megrendezett Sassuolo-Juventus 4:2-es végeredménye magától értetődő módon nagy csalódást okozott az Öreg Hölgy szerelmeseinek, a torinói alakulat vezetősége több szempontot is mérlegelhetett a találkozó kapcsán, melyekről egyébként érintőlegesen Giovanni Carnevali, valamint Cristiano Giuntoli is szót ejtett a mérkőzés előtt. Az olasz sportsajtó képviselői ezzel párhuzamban ugyancsak arról írtak, hogy a Bianconerinek komoly tervei vannak az összecsapás egyes főszereplőivel, s ez alatt a források meglepő módon nem csupán a jelenleg is a Zebrák kötelékébe tartozó játékosokat értették. 

Romeo Agresti a napokban ismét leszögezte a már korábban is többször hangoztatott tényt, miszerint a vezetőség hamarosan hivatalosan is szerződést fog hosszabbítani a csapat védőjével, Federico Gattival, mely tervet a jelek szerint az sem változtatott meg, hogy az olasz futballista nemrég már-már komikus öngólt vétett a Neroverdivel szemben. Az újságíró arról írt, hogy az itáliai fiatal Alex Sandro hosszabb időtartamú kiesése miatt várhatóan kezdőként fog szerepelni a következő hetekben, miközben az illetékesek a jelek szerint 2028-ig tervezik kiterjeszteni kontraktusát. 

Daniele Longo mindemellett arról értekezett, hogy a Juve, s személyesen Giuntoli továbbra sem tett le a Sassuolo kapitányának, Domenico Berardinak szerződtetéséről, aki már a nyáron is komoly célpontnak számított a fekete-fehéreknél, akkor azonban az emiglia-romagnai alakulat megakadályozta a szélső klubváltását. Longo úgy tudja, hogy a válogatott labdarúgó nagyjából 3 millió eurót keresne Torinóban, s mivel már hónapokkal ezelőtt igent mondott az Öreg Hölgynek, a megállapodás tető alá hozása nem jelentene gondot a részéről. 

Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy az újságíró szerint a Sassuolo alapvetően nem szereti januárban eladni a legnagyobb értékeit, mindazonáltal Carnevali ezúttal mégis kivételt tehet, amennyiben a Juventus eleget tesz a zöld-feketék nagyjából 23 millió eurós követelésének, s ha a hétvégén éppen az olasz rekordbajnok ellen magára találó együttes a szezon felénél viszonylag jó pozícióban lesz majd a tabellán ahhoz, hogy elengedhesse egyik legfontosabb játékosát.