FRISSÍTVE 18:49-kor – Mercato-hírek (július 18.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 18-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • HIVATALOS: Filippo Ranocchia kölcsönben, vételi opcióval az Empoli gárdájához igazolt. A Juventusnak visszavásárlási joga van a labdarúgóra. A játékosért 5,5 millió eurót fizethetnek majd a toszkánok, míg az Öreg Hölgy később 7 millió euróért szerződtethetné ismét a középpályást. 
  • Fabrizio Romano: A Fiorentina egyre közelebb kerül Arthur szerződtetéséhez. A brazil kölcsönben, 20 millió eurós vételi opcióval fog csatlakozni a Violákhoz, a Juve pedig fizetésének egy részét magára vállalja az üzlet tető alá hozásának érdekében. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve és a Fiorentina a mai napon találkozót tartanak majd az Arthur-üzlet lezárásának érdekében. A futballista kölcsönben, vételi opcióval szerződik majd a firenzeiekhez. 
  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri az előszezon alatt fogja kiértékeli Andrea Cambiasót és Nicolò Rovellát. 
  • Alfredo Pedullà: Az Öreg Hölgy hamarosan egyeztetni fog a Speziával Emil Holm ügyében. Az Inter a Juan Cuadradóval kötött megállapodás után kiszállt a svéd jobbhátvédért folytatott versenyből. 
  • Alfredo Pedullà: Álvaro Morata szeretne visszatérni a Serie A-ba, ahonnan több klub is érdeklődik iránta. Az Atlético Madrid 20 millió eurót kér a spanyolért, az Inter pedig nemrég 15 millió eurót ajánlott érte, azonban a Matracosok ragaszkodnak az általuk megszabott árcédulához. A Roma ugyancsak szívesen leigazolná a támadót, aki José Mourinho prioritása lenne, míg a Juve egyelőre a háttérből figyeli az eseményeket, s csak akkor tenne lépéseket a támadóért, ha el tudna adni néhány labdarúgót. 
  • Sky Sport Italia: Dušan Vlahović jelen állás szerint nincs közel ahhoz, hogy elhagyja a Bianconerit. A mostani állapotok nem utalnak a szerb közelgő eladására, s nem folynak előrehaladott megbeszélések a center ügyében. 
  • Sky Sport Italia: Leonardo Bonucci továbbra is arra törekszik, hogy megváltoztassa Allegri és a vezetőség vele kapcsolatos álláspontját, erre viszont nem sok esély mutatkozik. 
  • Matt Law: Ugyan az elmúlt órákban a PSG komoly ajánlatott tett Harry Kane-nek, az angol kikosarazta a klubot, elvégre mindenképpen a Bayern Münchenhez szeretne igazolni. A támadóról való lemaradás miatt a francia együttes hamarosan all-in ajánlatot tehet Vlahovićért. 
  • Nicolò Schira: Arthur vételi opciója végül 15-20 millió környékén fog alakulni, a Juve pedig a dél-amerikai bérének 50%-át vállalhatja át. 
  • Nicolò Schira: Az AS Roma lényegében megállapodott Moratával egy 2027-ig szóló, 4,5 millió eurót garantáló szerződésről. A spanyol a Farkasokat akarja, ám az Inter is érdeklődik a játékos iránt, akiért 21 millió eurót kérne az Atléti. 
  • Nicolò Schira: Tommaso Barbieri iránt több klub is érdeklődik a Serie B-ből. Jelen pillanatban a Cremonese vezeti az érte folyó versenyt. 

11:20

  • Alfredo Pedullà: Vlahović már kész szóbeli megállapodást kötött a PSG-vel egy 9 millió eurós fizetést + bónuszokat garantáló, öt évre szóló szerződésről. A franciák akár 90 millió eurót is fizethetnek a Juventusnak a támadóért, akire nagy szükségük lesz, ha Harry Kane valóban a Bayernhez igazol. 
  • Alfredo Pedullà: Ma találkozó várható Emil Holm ügyében. A Spezia továbbra is 12-15 millió eurót követel a svédért. A Juve jelenleg vezeti a jobbhátvédért folyó versenyt, a klub javaslatára pedig akár Tommaso Barbieri is az üzlet részét képezheti. 
  • Sky Sport Italia: Továbbra is távolinak tűnik Vlahović Öreg Hölgytől való távozása. Ha a szerb nem int búcsút a torinóiaknak, Romelu Lukaku sem lesz a csapat játékosa. 
  • Sky Sport Italia: Denis Zakaria átigazolási ügye még mindig nem közeledik a lezárás felé, ugyanis a West Ham Uniteddel folytatott tárgyalások igen lassan haladnak. 
  • Nicolò Schira: A Juve és a Spezia ma ismét tárgyalni fognak Holm ügyében, azonban a Serie B-be frissen kieső csapat változatlanul 13-15 millió eurót kérne a futballistáért, amit a Bianconeri nagyon magasnak tart. 
  • Loïc Tanzi: Vlahović nagyon komoly lehetőséget jelent a PSG számára. A Zebrák még nem szabtak ki hivatalos árcédulát a labdarúgóra, ám mindenképpen jelentős összeget kérnének a szerbért. 

18:49

  • Gianluca Di Marzio: Az Inter ma találkozót tartott Álvaro Morata ügynökével, Juanma Lópezzel, akivel egy estleges üzletről ejtettek szót. Az Atlético Madrid 21 millió eurót kérne a támadóért, melyet a Nerazzurri nem akar kifizetni. 
  • Alfredo Pedullà: Az Inter 15 millió eurót + bónuszokat kínálva Moratáért, azonban a Matracosok mindenképpen ragaszkodnának az általuk megszabott árhoz. A Roma továbbra is figyeli a spanyolt, aki Mourinho nagy kedvence, míg a Juve csak a háttérből követi az eseményeket, hiszen előbb el kellene adnia pár labdarúgót. A Milan immár más célpontok iránt érdeklődik. 
  • Nicolò Schira: Morata ügynökei ma délután Milánóban tárgyaltak az Interrel. A Nerazzurri a személyes megállapodás elérésére törekszik, ám a Roma ugyancsak figyeli a helyzetet, tegnap pedig ők is egyeztettek a támadó környezetével.

 

 

 

 

 A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 18-án, 18:49-kor.