FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 17-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Romelu Lukaku nem tart a Chelsea-vel a csapat amerikai turnéjára. A támadó a jövő hét elején kezdi majd meg az edzésmunkát Londonban, ám a klub továbbra is az eladására összpontosít. Az Inter végleg kiszállt az érte folyó versenyből, a Juventus pedig csak akkor igazolja le őt, ha Dušan Vlahović távozik. A szaúdi együttesek egyelőre kivárnak, s reménykednek, hogy a belga végül őket választja. 
  • Fabrizio Romano: Juan Cuadrado az Inter játékosa lesz, akikkel egy 2024-ig szóló szerződést fog kötni. A játékos a hét elején, várhatóan kedden esik majd át az orvosi vizsgálatokon, miután mindenre kiterjedő egyezséget kötött a Nerazzurrival. 
  • Sky Sport Italia: Az Inter Cuadrado leigazolását követően kiszállhat az Emil Holmért folytatott versenyből. 
  • Sky Sport Italia: Franck Kessié egyértelműen a Juve prioritásává vált a középpálya tekintetében. A klub hamarosan intenzívebbé teszi a kapcsolatokat a játékos képviselőivel. 
  • Nicolò Schira: A Salernitana és a Frosinone is érdeklődik Hans Nicolussi Caviglia iránt, aki kölcsönben, vételi opcióval távozhat az Öreg Hölgytől. 
  • Giovanni Albanese: A Juve pole-pozícióban van Lukakuért. A center leigazolása Max Allegri kérésére történne, amellett, hogy az Inter gyengítése is tudatos döntés volt a klub részéről. Vlahović esetleges távozása sokat segítene a Bianconerin anyagi szempontból. A következő napok mindkét fronton meghatározóak lesznek, most pedig Cristiano Giuntolin és Giovanni Mannán a sor. 
  • Giovanni Albanese: Vlahović mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni a következő idényben. A szerb csatár szívesen csatlakozna a PSG-hez. 
  • Giovanni Albanese: Franck Kessié abban reménykedik, hogy maradhat a Barcelonánál, azonban a katalánok inkább eladnák a középpályást. A Juventus egy kölcsönszerződés által igazolná le az afrikai játékost, aki Giuntoli és Allegri igényeinek is tökéletesen megfelelne, s nagyjából 6,5 millió eurós fizetéssel rendelkezik. 
  • Giovanni Albanese: Egyes szaúdi klubok várhatóan ismét megpróbálják majd meggyőzni Paul Pogbát az elkövetkezendő napokban. Ha a francia marad a torinóiaknál, belemehet fizetésének csökkentésébe, melynek révén a szerződésében foglalt bónuszok kikerülhetnek a kontraktusból. 
  • Giovanni Albanese: Giuntoli érkezésével egyes fiatalok helyzete is változhat: az új sportigazgató mindenáron megtartaná Samuel Iling-Juniort, akiért több megkeresést is elutasított a Juve, míg Andrea Cambiaso és Matías Soulé eladásra kerülhet, ám a direktor velük kapcsolatban is csak a Zebráknak megfelelő ajánlatokat fogadná el. 
  • Giovanni Albanese: Nicolò Rovella várhatóan a Juventus keretében marad, ahol évi 1,8 millió eurót fog keresni. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 17-én, 00:00-kor.