A Lazio 35 millió eurót kérne SMS-ért

sergej-milinkovicsavic_11818041190x786.jpgA Juventust várhatóan elhagyó, vagy a távozással szóba hozott labdarúgók mellett az Öreg Hölgynek természetesen komoly kiszemeltjei is vannak a nyárra vonatkozóan, akiknek többsége tehetséges, vagy tapasztaltabb, ám még mindig fiatal olasz futballisták közül kerül ki, ám megtalálható közöttük a Bianconerivel immár évek óta szóba hozott Sergej Milinković-Savić neve is. 

Nicolò Schira úgy tudja, hogy a torinóiak változatlanul nagyra tartják a Sassuolo középpályását, Davide Frattesit, aki a valószínűleg távozó Adrien Rabiot utódja lehetne a Zebráknál. A Neroverdi vezérigazgatója, Giovanni Carnevali nemrég állítólag kijelentette a klubnak, hogy együttese minimum 40 millió kérne az olaszért, ám mivel a Juvénak nincs szándékában ekkora összeget áldozni a labdarúgóra, minden bizonnyal fiatal játékosok, így Filippo Ranocchia és Koni De Winter játékjogának bevonásával csökkentené az átigazolási díjat. 

Az újságíró szerint a gárda célpontjai között a Galatasaray futballistája, Nicolò Zaniolo, illetve a Premier League-ből kieső Leeds Unitedet erősítő Wilfried Gnonto is ott vannak, akiknek ügynökének, Claudio Vigorellinek egyik közeli munkatársa nemrég a Continassán egyeztetett a fekete-fehérek vezetőségével a két ifjú helyzetéről. A megbeszélésen állítólag elhangzott, hogy Gnonto várhatóan igen alacsony áron válthat majd klubot a nyár folyamán, ami mindenképpen javítja a Juve esélyeit, miközben Zaniolo nagyjából 30 millió euróért cserébe hagyhatja el az isztambuli alakulatot, mely a jelek szerint egy kölcsönszerződésbe is belemenne vele kapcsolatban. 

Schira ezt követően tért rá SMS helyzetére, akit tudomása alapján a Bianconeri mellett az Inter, valamint a Milan is nagyon kedvel, ám a Lazio elnöke, Claudio Lotito legalább 40 milliót szeretne kapni a középpályásért, az üzletbe pedig nem lenne hajlandó más labdarúgókat bevonni. Daniele Longo ezzel szemben egy 35 millió eurós összegről írt a balkáni kiválóság kapcsán, akiért jelenleg még senki sem tett komoly lépéseket az újságíró szerint. 

Longo úgy tudja, hogy az Atlético Madrid szintén figyeli a Milinković-Savić körüli szituációt, miközben a Juventus Luca Pellegrinit, valamint Arthurt is felajánlhatja a Sasoknak a szerbért, bár a brazilnál továbbra is hatalmas problémát jelen az általa keresett magas fizetés, amit a rómaiak biztosan nem tudnának garantálni számára. Az AC Milan ügyeiben jártas szakember kijelentette, hogy a Rossoneri nem igazán számít valószínű célpontnak SMS számára, mivel Paolo Maldini távozásával megváltozhatnak a prioritások az együttesnél, akik alapvetően sem akarnak 30 millió eurónál nagyobb összeget áldozni egyetlen játékosra. 

Giovanni Albanese végezetül leszögezte, hogy az Öreg Hölgy nemrég igen fontos lépéseket tett az Empoli fiatal balhátvédjének számító Fabiano Parisi megszerzésének érdekében, aki személyes tekintetben már meg is állapodott a torinóiakkal. A klub most állítólag a toszkán gárda jóváhagyására vár, azonban mivel a felek között igen jó a kapcsolat, könnyen lehet, hogy a fekete-fehérek néhány fiatalt is bevonhatnak majd az üzletbe a reménység mielőbbi leigazolásának céljából.