Játékosok nyilatkozata az Atalanta elleni sikert követően

A Juventus együttese Samuel Iling-Junior, valamint Dušan Vlahović találataival 2 gólos győzelmet arattak a bergamói gárda felett. Massimiliano Allegri mellett természetesen a játékosok közül is mikrofon elé álltak, ezúttal Iling-Junior személyében, hogy értékelje a csapat, valamint saját maga teljesítményét is az őket faggató riporterek gyűrűjében. A játékosok által elmondottakat az alábbiakban közöljük:

iling_junior_atalanta_gol_unnep.jpgSamuel Iling-Junior a győztes mérkőzésről, valamint az általa szerzett találatról így nyilatkozott:

Első gól a Juventus színeiben...

"Igen, büszke vagyok, hogy viselhetem ezt a mezt és gólt szereztem, ez egy különleges pillanat számomra, a családom számára, köszönöm az edzőnek, aki minden nap segít nekem, ez a pillanat igen különleges számomra.".

Mennyire bizonyul fontosnak Allegri a fejlődésed szempontjából?

"Mindenképpen fontos, mivel ő egy top edző, rengeteg bajnoki címet nyert már. Fontos számomra, hogy fejlődjek, hogy a legjobbat hozzam ki magamból a pályafutásom során."

Biztosnak mondható már a Bajnokok Ligája-kvalifikáció?

"Még nem, be kell fejeznünk a bajnoki szezont, mégpedig a lehető legmagasabb pozíciót elérve, szóval továbbra is a következő meccsre kell koncentrálnunk."-zárta mondandóját a 19 éves támadó.

Riporterek előtt ugyan nem, az Instagram közösségi csatornán azonban több játékos is megosztotta gondolatait a nagyérdeművel, ezeket itt olvashatjátok:

Di María: Nagyszerű, és megérdemelt győzelem, mindenki nagyszerű munkát végzett. Forza JUVE FINO ALLA FINE ."

Arek Milik: "Nagyszerű győzelem, nagyszerű csapat. Jöjjön a következő. Vamos Juve" - írta a Juventus 14-es számú játékosa.

Nicolò Fagioli: "Csapat !!! Plusz 3...Gratulálok Neked @samuelilingjr ❤️".

A mérkőzés összefoglalója: