Calvo: "Vlahović a projektünk jelene és jövője"

calvo_vs_sporting.pngA tegnapi, Sporting elleni EL-meccs előtt a Juventus pénzügyi igazgatója, Francesco Calvo adott rövid interjút az olasz médiának, melyben szót ejtett a klub ellen folyó újabb vizsgálatokról, az április 19-i ítéletet övező várakozásokról, valamint Dušan Vlahovićról is, leszögezve, hogy a szerb támadó a jelen, valamint a jövő projektjének szempontjából is annak közepében helyezkedik el. 

"A klubunk ellen folytatott vizsgálatokkal kapcsolatban mindig fontos meccseket kell megnyernünk, ám ezt természetesen nekünk, vezetőségi tagoknak kell megvívnunk a pályán kívül, miközben a játékosoknak a valódi gyepen folyó találkozókra kell összpontosítaniuk. A teher teljes mértékben a mi vállainkon nyugszik, s éppen ezért tűkön ülve várjuk április 19-ét, mivel e naptól fogva leszünk tisztában azzal, hogy pontosan mit várhatunk el a szezon további részével kapcsolatban, s ettől kezdve leszünk tudatában annak, hogy milyen céljaink lehetnek még az idényben a Coppa Italia és az Európa-liga megnyerése mellett" – szögezte le a Sky Sport Italia kamerái előtt. 

"Természetesen már most is kész terveink vannak a szezon folytatásának lehetséges módjaival kapcsolatban, elvégre a Juventus egy szilárd klub, melynek alapján nyugodtan készülhetünk a mostani évad befejezésére, továbbá a következő idényre is, amit illetően ugyancsak nagy és konkrét célokkal rendelkezünk, amiket elképzeléseink szerint el is akarunk majd érni. 

A srácok ugyancsak higgadtak, s tele vannak energiával, ugyanakkor tudják, hogy egy nehéz párharc vár rájuk, mivel a Sporting egy erős, gólra törő együttes, ami nagyon jelentős eredményeket ért el az utóbbi időszakban, többek között az Arsenal kiejtésével. Játékosainkat mindazonáltal éppen ezek a kihívások motiválják leginkább, s az, hogy április közepén még mindig harcban vagyunk egy komoly nemzetközi trófeáért, plusz erőt ad számunkra. 

Soha nem voltak kétségeink azzal kapcsolatban, hogy Dušan Vlahović a jelenben is projektünk középpontjában áll, s a jövőben is itt fog elhelyezkedni, mivel egy fiatal és tehetséges srácról beszélünk, aki nagy dolgokat ért el karrierje eddigi részében, megcsillogtatva képességei legjavát, és a folytatásra nézve is nagy lehetőségekkel bír. A körülötte kialakult médiafelhajtás ellenére teljes mértékben türelmesek vagyunk vele, mivel hiszünk továbbra is remek kvalitásaiban. Látjuk, hogy milyen keményen dolgozik azért, hogy egyre jobb és jobb legyen, ezért pedig optimisták vagyunk őt illetően" – összegzett Calvo.