Giuntoli: "A cél a fejlődés és a növekedés"

giuntoli_vs_lecce.pngA Juventus Lecce elleni mérkőzése előtt természetesen a vezetőség részéről sem maradhatott el az ilyenkor megszokott nyilatkozat, melynek ezúttal különös apropót adott, hogy a csapat szombaton megalázó vereséget szenvedett a Sassuolo vendégeként, ami miatt Cristiano Giuntolinak már-már kötelessége volt érdemben reagálni az Emiglia-Romagnában történtekre. 

"A szombat óta elmúlt napokban egy sokkal nyugodtabb, egyúttal viszont dühösebb Juventust láttam az edzéseken, ami természetesnek mondható egy olyan meccs után, ami ilyen eredménnyel végződött. A csapat a hétvége óta kielemezte a történteket, reflektálva mind a pozitív, mind pedig a negatív dolgokra, a cél pedig változatlanul az, hogy tovább fejlődjünk és növekedjünk" – fogalmazott a DAZN adásában. 

"Nem volt szükség arra, hogy vezetőségünk tagjai beszéljenek a srácokkal. Minden a rendes kerékvágásban haladt, időnként pedig a szokott módon meglátogattuk az alakulat edzését, azonban senkit sem vontunk felelősségre, ugyanis az eddigiekhez hasonlóan most sem az egyéni hibákat, hanem az alapvető teljesítményt figyelembe véve értékeltük a találkozót. 

Úgy gondolom, hogy egy vereségben és egy győzelemben egyaránt fellelhetőek pozitív dolgok, amiket az edzői stábnak és a játékosoknak meg kell erősíteniük, eközben viszont a negatívumokkal is kiemelten kell foglalkozni, hogy azon baklövések, melyek rossz történéseket eredményeztek, ne ismétlődhessenek meg újra. 

Federico Chiesának a ma esti lesz a 100. mérkőzése a Juventus szerelésében, ami a klub és a futballista számára is egy jelentős mérföldkőnek bizonyul. Rendkívül elégedettek vagyunk Fede eddigi produkciójával, mivel úgy látjuk, hogy szélsőnk meccsről-meccsre fejlődik. Chiesának a tavalyi évben számos fizikai problémával kellett szembesülnie, ám idén végre annak teljes fényében élvezhetjük a játékát, miközben biztosak vagyunk benne, hogy labdarúgónk, más fiatal srácokhoz hasonlóan méltó örököse lesz mostani vezéregyéniségeinknek az öltözőben, ami természetesen nagy boldogsággal tölt el bennünket" – összegzett az igazgató.