A Juve elégedett Vlahovićcsal

dusan_vlahovic_3.jpgAz olasz transzferguru, Gianluca Di Marzio a minap érdekes hírekkel jelentkezett a Juventus játékosával, Dušan Vlahovićcal kapcsolatban, akinek tekintetében számos pletyka jelent meg az utóbbi időben, melyek közül némelyik a szerb támadó nyári távozását, más híresztelések pedig maradását vizionálták az elkövetkezendő hónapokra nézve. 

Az újságíró szerint az Öreg Hölgynél alapvetően elégedettek a center produkciójával, akinek maradása az érte felkínált ajánlatoktól, valamint attól függene, hogy a klub milyen lépéseket tervez majd tenni a mercato során, mindazonáltal egyelőre szó sincs arról, hogy a torinóiak máris Vlahović eladását fontolgatnák, ahogy a szerb sem gondolt arra, hogy búcsút intsen a Bianconerinek. 

A La Gazzetta dello Sport mindezzel együtt arról írt, hogy Max Allegri továbbra is a leigazolandó játékosok listáján tartja Davide Frattesi nevét, aki mellett viszont a Leccében játszó Morten Hjulmandot és a Monza sorait erősítő brazil jobbhátvédet, Carlos Augustót is figyeli, mivel úgy gondolja, hogy a szóban forgó labdarúgók nagy erősítést jelentenének a Zebrák számára. Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy a középpályán egyértelműen Frattesi lenne a klub első számú kiszemeltje, Hjulmand szerződtetése pedig csak akkor merülne fel komolyabban, ha a fekete-fehéreknek nem sikerülne megszerezniük az olaszt. 

 A milánói lap szerint a vezetőség az új futballisták helyzetének kiértékelése mellett a hosszabbításokkal is haladna tovább, ugyanis azt követően, hogy Danilo nemrég új szerződést kötött a Juventusszal, Alex Sandro pedig minden bizonnyal ugyancsak ennek kapujában áll, most Ángel Di María és Adrien Rabiot marasztalása vált az első számú célkitűzéssé. A jelek alapján az argentin szélső jelen helyzetben nagyobb nyitottságot mutat kontraktusának kiterjesztésére, mint a francia, ám az olasz rekordbajnok a PSG-től igazolt középpályás megtartásának érdekében is jelentős erőforrásokat tervez bevetni. 

A Gazzetta végezetül leszögezte, hogy a nyári átigazolási időszak nulladik lépése egy új sportigazgató kinevezése lenne, melynek tekintetében legfőképpen az AC Milannál dolgozó, s az Allegrivel is remek kapcsolatban álló Frederic Massara merült fel a klubnál, azonban a jelenleg a Marseille elnökeként tevékenykedő, korábban viszont a Juve játékosmegfigyelőjének számító Pablo Longoria is felmerült potenciális jelöltként.