FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 9-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Sky Sport Italia: A Juventus a napokban felveheti a kapcsolatot az AS Romával Rick Karsdorp ügyében, akiért a klub maximum 5 millió eurót lenne hajlandó ajánlani. A Farkasok 10 millió eurót szeretnének kapni a kegyvesztetté váló holland játékosért. 
  • Romeo Agresti: Kaio Jorge felépülése jól halad, a brazil várhatóan visszatér a pályára januárban. Egyelőre nem tudni, hogy a Juventusnak mik a tervei a fiatal támadóval, ám elképzelhető, hogy a klub végül majd kölcsönbe küldi őt. 
  • Giovanni Albanese: A Lazio az üzlet nehézségének ellenére is lépéseket fog tenni Luca Pellegriniért: a Bianconeri kész lenne egyeztetni az olaszról, ám ahhoz, hogy a futballista a rómaiakhoz igazolhasson, az Eintracht Frankfurttal is meg kellene egyezni. A klub közvetítői már dolgoznak az ügyön. 
  • Daniele Longo: Max Allegri az AC Milan sportigazgatóját, Federico Massarát csábítaná az Öreg Hölgyhöz, akit 2024-ig köt szerződés a Rossonerihez. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 9-én, 00:00-kor.