Milik: "Hamarosan mindannyian készen fogunk állni"

milik_cremonese.jpgA Juventus tegnap 0-1-es győzelmet aratott a bajnoki tabella 19. helyét elfoglaló Cremonese ellen, a meccs egyetlen találatát pedig a hosszabbítás perceiben gólt szerző Arkadiusz Milik neve mellé írhatták fel a jegyzőkönyvbe, aki a találkozót követően maga is az olasz sportsajtó kamerái elé állt, hogy röviden értékelje a látottakat, kijelentve, hogy mint mindig, ezúttal is a győzelem volt a legfontosabb, emellett pedig szót ejtett a világbajnokságról és Dušan Vlahovićról is. 

"Nagyon örülök a ma esti eredménynek, hiszen egy roppant fontos győzelmet arattunk. A Juventus számára nagy jelentőséggel bírt, hogy a világbajnokságot követően egy sikerrel kezdje meg a 2023-as esztendőt, ezt a feladatot pedig szerencsére képesek is voltunk végrehajtani" – szögezte le a lengyel támadó. 

"Ennek ellenére természetesen nem beszélhetünk arról, hogy ma jól futballoztunk volna, mivel nagyon sok hibát követtünk el, emellett pedig rengeteg passzt rontottunk el, mindazonáltal végeredményben a győzelem az egyetlen dolog, ami számít, nekünk pedig boldognak kell lennünk a most begyűjtött három pont miatt. A lényeg az, hogy a következő meccseken is ebben a szellemiségben tudjuk majd folytatni. 

Dušan Vlahović és én általában együtt szoktunk edzeni, ilyenkor pedig a szabadrúgásokat is gyakoroljuk, amiket társam kivételesen jól végez el, de a mai találat alapján szerintem nekem sincs okom a panaszra. A tréningeken sokszor nagyobb kedvvel végezzük el ezeket a gyakorlatokat, mint más feladatokat, mivel mégis csak támadók vagyunk, akik elsősorban a góllövést szeretik a futballban. 

Keretünkből továbbra is sok játékos hiányzik, részben a nemrég befejeződő világbajnokság miatt, ugyanakkor azok közül, akik szerepeltek a tornán, legtöbbünk már ismét edzésbe állhatott, sőt pályára is léphetett, értve ezalatt a döntőn is szerepet kapó Leandro Paredest és Adrien Rabiot-t is, akik ma csereként sem vallottak szégyent, sőt, remek teljesítményt nyújtottak. Úgy vélem, hogy szükségünk lesz néhány hétre formánk visszanyeréséhez, azonban előbb-utóbb mindannyian készen fogunk állni, s ismét jó produkciót nyújtunk majd" – zárta meglátásait Milik.