FRISSÍTVE 10:53-kor – Mercato-hírek (augusztus 14.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 14-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus az elkövetkezendő napokban immár valóban hivatalos ajánlatot fog küldeni Memphis Depay-nak, annak tudatában, hogy a felek közötti szóbeli megállapodás már rendkívül közel van mind a fizetést, mind pedig a szerződés hosszát tekintve. A tárgyalások most már egyértelműen kulcsfontosságú szakaszban vannak. 

  • Fabrizio Romano: Depay csak abban az esetben fog végleges egyezséget kötni az FC Barcelonával kontraktusának felbontásáról, ha megállapodott a Juventussza, s lezárta a tárgyalásokat az Öreg Hölgy illetékeseivel. 
  • Sky Sport Italia: Depay alapvetően már eldöntötte, hogy a fekete-fehéreknél kívánja folytatni pályafutását, mivel a Juve megemelte a hollandnak tett ajánlatot, ami véglegesen meggyőzte a játékost arról, hogy fogadja el a torinóiak megkeresését. A támadó hamarosan kimondhatja a végső igent a Zebráknak. 
  • Giovanni Albanese: Depay ügye előreláthatólag majd csak a jövő hét folyamán zárulhat le, ám a Juve vezetősége már most nagy optimizmussal tekint a futballistával való egyeztetésekre. 
  • Giovanni Albanese: A Manchester United és Adrien Rabiot környezete hétfőn, vagy kedden újabb találkozót tartanak majd egymással, hogy megpróbálják lezárni a francia átigazolási ügyletét. Továbbra sem biztos, hogy a középpályás csatlakozik a Vörös Ördögökhöz, azonban az angolok egyre jobban hisznek abban, hogy sikerül megszerezniük a játékost. 
  • Giovanni Albanese: Leandro Paredes alig várja, hogy visszatérjen a Serie A-ba, s hogy csatlakozzon a Juventus kötelékéhez. 

10:53

  • Fabrizio Romano: A Juventus a lehető leggyorsabban meg akarja szerezni Deapy-t egy ingyenes transzfer révén. A klub hamarosan elküldi a szükséges dokumentumokat a játékos képviselőinek, hogy ezt követően megköthessék a végső egyezséget a hollanddal. A tárgyalások már jó ideje előrehaladott állapotban vannak, a támadó környezete pedig ma újra felveszi a kapcsolatot a Barcelonával, hogy dűlőre jussanak a szerződésbontás tekintetében. 
  • Fabrizio Romano: A Manchester United a lehető legrövidebb időn belül le akarja igazolni Adrien Rabiot-t, kisvártatva pedig újabb egyeztetésekre kerül majd sor az angol klub és a játékos édesanyja, Veronique között. Jelen pillanatban már minden érintett fél erős optimizmussal tekint az üzlet megkötésére, s bíznak abban, hogy létrejöhet a transzfer. A Juventus egyelőre várakozó álláspontra helyezkedett, miután már megkötötte a maga, 17-18 millió eurós átigazolási díjról szóló egyezségét a Vörös Ördögökkel. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 14-én, 10:53-kor.