FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 4.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 4-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juve vezetősége a tegnapi napon találkozót tartott Max Allergrivel, ahol a mester három célpontot nevezett meg a mercato további részére vonatkozóan, akik Álvaro Morata, Leandro Paredes, valamint Filip Kostić lennének. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri fő kiszemeltje a támadóposztra továbbra is Morata lenne, ezért pedig azt megelőzően, hogy a klub lépéseket tenne más centerekért, mindent meg fognak tenni a spanyol visszaszerzésének érdekében. Ha a megegyezés semmilyen módon nem jön össze, a fekete-fehérek más célpont felé fordulnak majd. 

  • Gianluca Di Marzio: Giacomo Raspadori egyértelműen a torinóiak célpontjának tekinthető, a klub pedig az utóbbi órákban megpróbálta megelőzni a Napolit leigazolásának érdekében. Az együttes illetékesei, valamint a játékos környezete közötti tegnapi találkozó pusztán tájékoztató jellegű volt, melyen a Bianconeri képviselői elmondták a támadó ügynökeinek, hogy szerződtetése elsősorban Moise Kean jövőjével állhat összefüggésben. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy már megállapodásra jutott Paredesszel a személyes feltételeket illetően, ekképp jelenleg a PSG-vel való egyezség megkötésén van a sor. A francia klub 15 millió eurót kérne a középpályásért. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve várhatóan konkrét lépéseket fog tenni Kostićért. A West Ham United korábban 15 millió eurót + 5 millió eurónyi bónuszt ajánlott a Frankfurtnak a szerbért, melyet azonban a német együttes visszautasított, így a Zebráknak minden bizonnyal komolyabb megkereséssel kell majd előállniuk. 
  • Gianluca Di Marzio: A tegnapi nap folyamán pozitív kapcsolatfelvétel ment végbe Arthur és Gennaro Gattuso között, miközben a Juventus és a Valencia továbbra is próbálnak megállapodást kötni a brazil játékos kölcsönadásáról. 
  • Alfredo Pedullà: Kostić további időt kért a West Hamtől, mivel továbbra is a Juventus lenne az első számú választása. 
  • Romeo Agresti: Arthur közel áll ahhoz, hogy a Valenciába igazoljon. A klub azon dolgozik, hogy megtalálják a megfelelő formulát a transzfer tető alá hozásához. A fekete-fehérek valószínűleg állni fogják a brazil fizetésének egy részét. 
  • Romeo Agresti: A Juventus az elmúlt napokban ismét elkezdte tanulmányozni Kostić profilját Paul Pogba sérülését követően. A vezetőség hamarosan döntést hoz arról, hogy ajánlatot tesz-e a bal oldali középpályásért, vagy sem. 
  • Romeo Agresti: A Galatasaray konkrét ajánlatot tett Daniele Ruganiért, de a török klub első megkeresésének összege nem győzte meg az Öreg Hölgyet. A következő órákban újabb egyeztetés várható a felek között, mivel a Juve azt szeretné, ha az isztambuli alakulat javítana az ajánlaton. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 4-én, 00:00-kor.