FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 31.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 31-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Chelsea hajlandó lenne kölcsönben elengedni Timo Wernert, s nem kizárt, hogy a megállapodás egy vételi opciót is tartalmazhat majd. A Juventus és az RB Leipzig éles szemmel figyelik a német helyzetét, azonban mindeddig egyik klub sem tett érdemi lépéseket érte. 

  • Fabrizio Romano: A Juventus Memphis Depay-t is felvette csatárokkal kapcsolatos listájára Álvaro Morata és Timo Werner mellett. Az üzlet létrejötte a holland játékoson múlik, akit a Barcelona hajlandó lenne elengedni, ám a torinóiak eddig nem vették fel a kapcsolatot a katalánokkal a támadó ügyében. 
  • Gianluca Di Marzio: Depay nem áll az első helyen a Juve listáján, ám a klub egyértelműen kiértékeli profilját, mivel a transzfer potenciális költségei miatt valószínűleg őt lehetne a legkönnyebben megszerezni a célpontok közül. 
  • Gianluca Di Marzio: Annak ellenére, hogy Max Allegri számára Morata ismételt leigazolása lenne a prioritás, a spanyol visszatérésére egyre kisebb az esély, mivel az Atlético Madrid nem hajlandó engedni a korábban megszabott feltételekből. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus és a Valencia előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Arthur ügyében: a jövő hét elején jelentősen felgyorsulhatnak az események. 
  • Matteo Moretto: A Bianconeri érdeklődik Depay iránt, azonban a játékos alapvetően nem akarja elhagyni a Barcelonát, s inkább kitöltené szerződését, hogy jövőre ingyen távozzon. 
  • Florian Plettenberg: Az Öreg Hölgy határozott érdeklődést mutat Werner iránt, azonban a német támadó jelen állás szerint igen drága vétel lenne az olaszok számára. Az RB Lepizignak igen jó esélyei lehetnek a futballista megszerzésére, mivel Werner maga is el tudná képzelni a Bikákhoz való visszatérést. A felek közötti kapcsolat egyre komolyabbá válhat majd az elkövetkezendő időszakban. 
  • Sky Sport Italia: Ramsey és Arthur távozása után minden bizonnyal Leandro Paredes lenne a Juve legfőbb kiszemeltje a középpályára, akit Allegri is nagyra értékel kvalitásai miatt. 
  • Romeo Agresti: Moise Kean jövője továbbra sem teljesen biztos. Az olasz centerért eddig főként Premier League-kluboktól érkeztek komolyabb megkeresések, azonban értékesítésének lehetséges feltételei mindeddig nem kerültek meghatározásra. 
  • Romeo Agresti: Arthur szinte biztosan távozni fog a Zebráktól, ám a klubnak nagy valószínűséggel állnia kell majd a brazil fizetésének egy részét, bárhová is igazol a játékos. 
  • Romeo Agresti: Paul Pogba sérülése miatt Allegri a 4-4-2-es hadrendet veheti majd elő a következő szezonban, így pedig ismételten terítékre kerülhet Filip Kostić megszerzése, akit a bal szélen vetne be az olasz mester. A szerb labdarúgó az elmúlt időszakban komoly egyeztetéseket folytatott a West Ham Uniteddel, azonban a tárgyalások jelenleg megrekedtek, ami miatt a Bianconeri ismét visszatérhet az érte folyó versenybe. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 31-én, 00:00-kor.