FRISSÍTVE 09:42-kor – Mercato-hírek (július 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 23-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Alfredo Pedullà: Marko Arnautović a tegnapi nap folyamán megbeszélést tartott a Bologna vezetőségével, ahol arra kérte a klubot, hogy ha egy igazán nagy együttes ajánlatot tenne neki, ne gördítsenek akadályt távozása elé. Az osztrák center a Bianconeri konkrét célpontjának számít a mercatóra nézve, hiszen Max Allegri nagyon kedveli őt, azonban a fekete-fehérek egyelőre nem fognak komolyabb lépéseket tenni a támadóért, akinek ára egyébként 10-15 millió eurót tenne ki. 

  • Alfredo Pedullà: A Juventus tisztázni akarja Moise Kean helyzetét, akivel Allegri egyáltalán nem elégedett. Az olasz állandó játéklehetőséget szeretne, melynek érdekében elhagyhatja majd a Zebrákat. A PSG továbbra is egy lehetőség a futballista számára. 
  • Alfredo Pedullà: A Bianconeri képes lenne még egy belső védőt igazolni, azonban jelen pillanatban nem ez jelenti a prioritást az együttesnél, mivel először Daniele Rugani ügyében kéne megoldást találni. 
  • Alfredo Pedullà: A torinóiak még legalább három új játékost szeretnének igazolni augusztus 31-ig, ehhez azonban előbb eladásokra van szükségük. Aaron Ramsey fel fogja bontani szerződését, Arthur és Adrien Rabiot pedig szintén átadólistán vannak. 
  • Romeo Agresti: Jelen pillanatban (értékesítések nélkül) a Juve csak egy futballistát szerezhetne meg Álvaro Morata, valamint Nicolò Zaniolo közül. Az Öreg Hölgy továbbra sem mondott le az olaszról, a vele kapcsolatos egyeztetések ugyanakkor egyelőre függőben vannak, mivel a Zebrák mindenképpen szeretnének egy másik játékost is bevonni az üzletbe, viszont a Roma egyáltalán nem nyitott erre. 
  • Romeo Agresti: Aaron Ramsey ügynöke az elmúlt hetekben folyamatosan azon dolgozott, hogy tető alá hozza a megállapodást a játékos szerződésének felbontásáról. A felek álláspontjai egyelőre távol vannak egymástól a walesi végkielégítését illetően, ám a tárgyalások hamarosan folytatódni fognak. 
  • Fabiana Della Valle: Leandro Paredes továbbra is a fő kiszemeltnek tekinthető a középpálya megerősítésére. A Juve egy ideje kapcsolatban áll a PSG-vel, illetve az argentin környezetével a megegyezést illetően, a játékos pedig személyes tekintetben már el is fogadta az olaszok feltételeit. A Keannel való csereügylet valószínűleg nem fog megvalósulni, a francia klub pedig 30 millió euróra értékeli a dél-amerikai futballistát. 

09:42

  • Alfredo Pedullà: Paredes Max Allegri egyik legfőbb kérése lenne a mercato további részére nézve. Még mindig lehet egy kis esély arra, hogy Moise Kean egy játékoscsere keretében bekerülhessen az üzletbe, ám a PSG alapvetően nagyjából 25 millió euróra értékeli az argentin középpályást, ami rendkívül sok egy cserejátékosért a Juventus szerint. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 23-án, 09:42-kor.