FRISSÍTVE 17:39-kor – Mercato-hírek (július 14.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 14-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Kalidou Koulibaly a Chelsea játékosa lesz, a megállapodás kész, here-we-go! A szenegáli labdarúgó 40 millióért cserébe csatlakozik a londoni klubhoz, ahol egy hosszú távú szerződést ír majd alá, évenkénti 10 millió eurós fizetéssel. A Kékek most Nathan Aké, valamint Presnel Kimpembe leigazolásán fognak dolgozni, mivel tudják, hogy Matthijs de Ligt a Bayern Münchennél akarja folytatni karrierjét. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nem fog lépéseket tenni Bremerért, mivel tisztában vannak vele, hogy a játékos elkötelezte magát az Inter irányába. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy a napokban többször is felajánlotta Arthurt a Romának Nicolò Zaniolóért cserébe, azonban a Farkasok nem tartanak igényt a középpályásra. A fekete-fehérek továbbra sem kezdtek konkrét tárgyalásokba az olaszért, mivel ehhez el kellene adniuk de Ligtet, így pedig az itáliai labdarúgó egyelőre elutazott a Giallorossi portugáliai edzőtáborába. 
  • David Ornsein: A Chelsea felvette a kapcsolatot Kimpembe környezetével, azonban a Juventus szintén szívesen látná soraiban a franciát, ennek érdekében pedig ők maguk is megkeresték a PSG-t a játékos helyzete felől érdeklődve. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve az elmúlt napokban ajánlatott tett Edin Džekónak, ám a bosnyák visszautasította a megkeresést, mivel szeretne az Inter kötelékében maradni.
  • Alfredo Pedullà: A Bologna továbbra is eladhatatlannak tartja Marko Arnautovićot, aki nem valószínű, hogy ezen a nyáron távozna az együttestől. 
  • Sky Sport Italia: A Villarreal együttese 50 millió eurót követelne az érdeklődőtől Pau Torresért, a Juve azonban még abban az esetben sem költene ekkora összeget egy középhátvédre, ha de Ligt eladásából jelentősebb bevételre tenne szert. A Zebrák rá akarják venni a Sárga Tengeralattjárót, hogy adjanak lejjebb a spanyol árából, hiszen a védő szerződése két esztendő múlva lejár. 
  • Sky Sport Italia: Jelen pillanatban az Arsenalban szereplő Gabriel tűnik a Juve legkonkrétabb célpontjának de Ligt helyére. A klub már egy ideje élénk figyelemmel kíséri a futballista helyzetét, az események pedig könnyedén felgyorsulhatnak majd a holland eladását követően. 
  • Romeo Agresti: Andrea Cambiaso tegnap sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatokat a Juventusnál, s készen áll szerződésének aláírására. 

17:39

  • Gianluca Di Marzio: Megszületett a megállapodás a Palermo és a Juventus között: Matteo Brunori véglegesen is a szicíliai együtteshez kerül. 
  • Gianluca Di Marzio: Továbbra sem érkezett konkrét ajánlat Zaniolóért a Juve részéről. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Inter egyre magabiztosabb Gleison Bremer leigazolását illetően: a klub mindenképpen meg akarja szerezni a brazilt, attól függetlenül, hogy eladják-e Milan Škriniart, vagy sem. 
  • Nizaar Kinsella: Presnel Kimpembe alapvetően maradni akar a PSG-nél, s a Chelsea az egyetlen klub, melynek kedvéért fontolóra venné a távozást. 
  • Alfredo Pedullà: Kimpembe jelen állás szerint nem hagyja el a PSG-t ezen a nyáron, ám a Juve továbbra is érdeklődik iránta. 
  • Sky Sport Italia: A Bianconeri 100 millió eurót követelne de Ligtért. A klub egyelőre nem rendelkezik konkrét célponttal a holland pótlására vonatkozóan. 
  • Giovanni Albanese: A Palermo 2,5 millió eurót fog fizetni Brunoriért, mely összeg különféle bónuszok miatt további 1,5 millió euróval növekedhet. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 14-én, 17:39-kor.