FRISSÍTVE 09:54-kor – Mercato-hírek (július 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 3-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A PSG nyitottnak mutatkozna Presnel Kimpembe elengedésére, aki a Juve egyik legfőbb kiszemeltje lenne, amennyiben Matthijs de Ligt elhagyná nyáron a klubot. A francia mindeddig nem került ki a párizsi együttes projektjéből, azonban jövője nagyban függ az érte befutó ajánlatoktól, ami miatt mindeddig nem hosszabbított az alakulattal. 

  • Alfredo Pedullà: de Ligt és a Juventus között május környékén kezdődött el a szakítás folyamata, mikor a holland labdarúgó elkezdett kételkedni a Bianconeri terveinek és projektjének sikerességében, s kifejezte távozási szándékát a vezetőségnek. A védő egyetlen percig sem volt igazán optimista kontraktusának kiterjesztését illetően. 
  • Alfredo Pedullà: Nicolò Zaniolo nem fogadná el külföldi klubok ajánlatait, mivel egyedül a Juventust akarja. 
  • Sky Sport Italia: Paul Pogba és Ángel Di María a jövő héten fognak megérkezni Torinóba, hogy átessenek az orvosi vizsgálatokon, majd aláírják szerződéseiket az Öreg Hölggyel. A fekete-fehérek várhatóan két külön napon intézik majd a francia és az argentin leigazolását. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus összesen 3,8 millió eurót fog kapni a New Engald Revolution együtteséhez kerülő Giacomo Vrioniért, aki a jövő héten utazik majd az Amerikai Egyesült Államokba az üzlet befejezésének érdekében. 

09:54

  • Fabrizio Romano: A Juventus a jövő héten fogja lezárni Paul Pogba és Ángel Di María átigazolási ügyleteit. A francia középpályás tekintetében a felek már minden részletről megállapodtak egymással, az argentinnak pedig már csak néhány apróságot kell ellenőriznie kontraktusával kapcsolatban. A két labdarúgó szerződtetése egyaránt Massimiliano Allegri kérése volt. 
  • Alfredo Pedullà: A Bianconeri most a Zaniolo-transzferrel kapcsolatos tárgyalásokra fogja összpontosítani erejét. A játékos egyes pletykák ellenére nem akar külföldre igazolni, mivel prioritása továbbra is az Öreg Hölgy. A Juve és a Roma az első egyeztetések után várhatóan nagyon hamar bele fognak lendülni a konkrét tárgyalásokba, melynek során mindkét fél egy elfogadható megállapodás kiharcolására törekszik majd. 
  • Giovanni Albanese: A középpályán nem zárulnak le a mozgások Paul Pogba érkezésével. Érdemes lesz szemmel tartani Nicolò Fagioli sorsának alakulását, az Arthurért, az Adrien Rabiot-ért, valamint a Weston McKennie-ért esetlegesen befutó ajánlatokat, illetve az olyan lehetséges kiszemelteket, mint Jorginho, vagy Leandro Paredes. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 3-án, 09:54-kor.