FRISSÍTVE 16:12-kor – Mercato-hírek (június 20.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 20-ának legfontosabb hírei. 

 00:00

  • HIVATALOS: A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy az Atalanta élt a Merih Demiral kölcsönszerződésében rejlő opciós joggal, melynek alapján a bergamóiak megvásárolják a török futballistát. Az Öreg Hölgy 20 millió eurót kap a játékosért, mely összeg négy pénzügyi év alatt kerül kifizetésre, s mely transzferdíj legfeljebb 2,5 millió eurónyi bónusszal növekedhet majd. Amennyiben az Atalanta a jövőben egy harmadik félnek értékesítené a védőt egy 20 millió euró feletti összegért cserébe, az átigazolási díj 10%-a a torinóiakat illetné meg. 

  • Sky Sport Italia: Annak ellenére, hogy a Juve tegnapra várta Ángel Di María válaszát, az Ibizán nyaraló argentin mindeddig nem tájékoztatta a klubot arról, hogy elfogadja-e fekete-fehérek ajánlatát. 
  • SPORT1: Filip Kostić nagy valószínűséggel az Öreg Hölgynél folytatja pályafutását, akikkel egy három évre szóló kontraktust köthet majd, 2,5 millió eurós fizetéssel. Az Eintracht Frankfurt 20 millió eurót szeretne kapni a szerbért, míg a Juventus 12,5 millió eurót szeretne adni érte. A végösszeg nagyjából 15-18 millió eurót tehet majd ki. 
  • Alfredo Pedullà: Továbbra sincs megállapodás Matthijs de Ligt szerződéshosszabbításáról. A felek között hamarosan lesz egy találkozó, ahol sok téren történhet majd komolyabb előrelépés. A Juve mindenképpen ki akarja terjeszteni a holland kontraktusát, mielőtt elkezdene egy újabb középhátvéd megszerzésében gondolkodni. 
  • Luca Bianchin: Federico Cherubini készen áll arra, hogy komolyabb lépéseket tegyen Andrea Cambiasóért. A hét első napjaiban a Bianconeri találkozni fog a Genoa képviselőivel, hogy megpróbálják megelőzni az Intert és a Bolognát a védőért folyó versenyben. A Grifoni 7-8 millió euróra értékeli a játékost, a Zebrák pedig egyelőre azt próbálják megérteni, hogy a genovai klub hajlandó lenne-e csereügyletekbe bocsátkozni. 
  • Luca Bianchin: Luca Pellegrini továbbra is távozófélben van, képviselői nyílt tárgyalásokat folytatnak a Fulham és a West Ham United vezetőségével. 
  • Giovanni Albanese: Arthur hatalmas anyagi terhet jelent a Juventus számára (ittléte nagyjából 40 millió euróval nyomja meg a klub költségvetését), ezért pedig a Zebrák mindenképpen szeretnék eladni őt. A játékos környezete most angliai és spanyolországi lehetőségek felmérésén dolgozik, ám egyelőre egy alakulat sem érdeklődik igazán komolyan a brazil iránt. A felek között minden bizonnyal el fog jönni a búcsú ideje, azonban ez nagyon hosszú folyamat lehet. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri változatlanul érdeklődik az Arsenal védője, Gabriel iránt, akit szívesen elcserélnének Arthurral, ám jelen pillanatban mindkét klub más prioritásokkal rendelkezik, emiatt pedig ebben az ügyben nem várható gyors előrelépés. 

 10:45

  • Fabrizio Romano: Ángel Di María a héten végleges választ fog adni a Juventus ajánlatára. A klub egyéves szerződést ajánlott fel az argentinnak, akit Max Allegri mindenképpen szeretne csapatában tudni. 
  • Fabrizio Romano: Pusztán idő kérdése, hogy Paul Pogba mikor tér vissza Torinóba: a felek minden részletre kiterjedő megállapodást kötöttek egymással, júliusban pedig a szerződést is aláírják majd. 

 11:24

  • Az Inter vezérigazgatója, Beppe Marotta: "Megpróbáljuk leigazolni Romelu Lukakut és Paulo Dybalát, ám ez anyagi helyzetünktől is függ. Gleison Bremer szintén egy olyan játékos, akit mindenképpen szeretnénk megszerezni."

 

 16:12

  • TyC Sports: Dybala megköszönte az AS Romának az iránta való érdeklődést, azonban visszautasította a Farkasok ajánlatát. Az argentin játékos mindenképpen az Interben akarja folytatni karrierjét, akikkel már az utolsó részletek tisztázásán dolgozik, hogy ezt követően átessen az orvosi vizsgálatokon, s aláírja négyéves szerződését a klubnál. 
  • Romeo Agresti: Annak ellenére, hogy a Juve nem adott ultimátumot Di Maríának, a vezetőség szeretne végleges választ kapni az argentintól az elkövetkezendő órákban.
  • Giovanni Albanese: Jelen állás szerint a Benfica nem érdeklődik Di María iránt. 
  • Giovanni Albanese: Luca Pellegrini iránt több Premier League-klub is érdeklődést mutat. A fekete-fehérek hajlandók lennének eladni az olaszt, helyére pedig megpróbálnák megszerezni Andrea Cambiasót, akinek ügynökeivel a héten találkoznak majd. 
  • Fabiana Della Valle: A Bianconeri eddig nagy türelemmel viseltetett Di María iránt, azonban most már mindenképpen szeretnének választ kapni a nyaralását töltő támadótól. Az illetékesek visszafogott optimizmussal figyelik az eseményeket, ugyanis nyitottságot tapasztaltak a dél-amerikai környezetétől. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 20-án, 16:12-kor.