FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (június 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 8-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  •  Fabrizio Romano: Ángel Di María a dolgok jelenlegi állása szerint nem kötött megállapodást a Juventusszal. Az argentin egyéves szerződést szeretne új klubjától, hamarosan pedig határozni fog jövőjéről, azonban a Barcelona is élénken érdeklődik iránta, Xavi pedig már a kapcsolatot is felvette vele telefonon. 
  • Romeo Agresti: Di María kapcsán egyre negatívabb érzései vannak a vezetőségnek. A fejesek minél gyorsabb választ szeretnének kapni az argentintól, akinek döntésére nem akarnak további heteket várni. 

  • Matteo Moretto: Di María napról-napra távolabb kerül az Öreg Hölgytől. A játékos egyre kevésbé érez kedvet arra, hogy Olaszországban folytassa karrierjét, s egyre kecsegtetőbbnek látja a Barcelona ajánlatát. 
  • Giovanni Albanese: Di María a következő 24 órában minden bizonnyal választ ad a fekete-fehéreknek. A klub a hét közepéig adott időt a veterán szélsőnek, hogy elfogadja, vagy elutasítsa a klub egy éves kontraktusról szóló ajánlatát, mely konstrukció a futballista kifejezett akarata volt. 
  • Fabiana Della Valle: Allegri számára Pogba és Di María leigazolása jelentett prioritást a mercatóra nézve, a vezetőség pedig ezért minden tőle telhetőt megtesz az argentin megszerzéséért, azonban ha nem sikerülne Torinóba csábítaniuk a szélsőt, készek változtatni a terveken, és például Filip Kostić felé fordulni. 
  • Giovanni Albanese: A Juventus és az Atlético Madrid tárgyalásain egy esetleges Morata-Kean csereügylet mellett Rodrigo De Paul kölcsönben való leigazolása is témát képez, azonban az egyeztetések még rendkívül korai fázisban tartanak. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri új ajánlatot készített elő Nicolò Fagiolinak a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. A felek közelgő találkozója várhatóan döntő jelentőségű lesz. 
  • Luca Bianchin: Elképzelhető, hogy Fagioli a Serie A-ba frissen feljutó Monzához kerül kölcsönbe. A középpályás kontraktusának kiterjesztése után a Juventusszal készülhet majd a nyáron, s ezt követően válhat a Monza kerettagjává. Eközben 95%-os biztossággal állíthatjuk, hogy Fabio Miretti a következő szezonban a Bianconerinél marad. 
  • Luca Bianchin: Domenico Berardi néhány évvel ezelőtt még nem szeretett volna a Juventushoz igazolni, ám most már elég érettnek érzi magát egy topklubbal való szerepléshez, s el akarja hagyni a Sassuolót a nyár folyamán. 
  • Romeo Agresti: Franco Israel hamarosan a Sporting CP labdarúgója lehet, a felek közel állnak a teljes egyezséghez.  
  • Gianluca Di Marzio: Domenico Berardi a Juventus egyik legfőbb nyári célpontjának tekinthető. Az olasz alternatívái Filip Kostić, valamint a Shakhtar Donetsk játékosa, Mykhaylo Mudryk lennének. 
  • Romeo Agresti: A Juventus felvette a kapcsolatot a Sassuolo együttesével Domenico Berardi ügyében. A klub már nagy erőkkel elemzi az üzlet vártható összköltségeit, s hamarosan dönt arról, hogy felgyorsítja-e lépéseit az olaszért, vagy sem. 
  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid és az Öreg Hölgy továbbra is egyeztetnek Álvaro Morata ügyéről. Allegri szeretné, ha a spanyol maradna a klubnál, s bár a fekete-fehérek biztosan nem váltják ki a támadó vételi opcióját, egy más konstrukcióról hajlandók lennének egyeztetni a Matracosokkal. A tárgyalások legutóbbi szakaszában Moise Kean neve is felmerült esetleges cserealap gyanánt. 
  • Fabrizio Romano: A Napoli előrehaladott megbeszéléseket folytat Federico Bernardeschi leigazolásáról, aki maga is nyitott arra, hogy elfogadja az együttes ajánlatát, a következő napokban pedig ismét egyeztet majd a déliekkel. Ezzel párhuzamban az Inter is folytatta nyomulását Paulo Dybaláért, hamarosan újabb tárgyalások várhatóak a felek között. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 8-án, 00:00-kor.