FRISSÍTVE 08:18-kor – Mercato-hírek (június 7.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 7-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus minél előbb le akarja zárni a Paul Pogbáért folyó egyeztetéseket. A francia 8 millió eurós fizetéssel térhet vissza Torinóba, miközben a Real Madrid végleg kiszállt az érte folyó versenyből. A klub ezzel együtt megbeszéléseket folytat Matthijs de Ligt hosszabbításáról is, akit a Chelsea és a Manchester United is figyel, azonban a holland hajlandó lenne maradni, amennyiben az Öreg Hölgy csökkentené jelenlegi, 120 millió eurós kivásárlási árát. 
  • Matteo Moretto: Ángel Di María kapcsolatba lépett a Barcelona illetékeseivel. A játékos hajlik arra, hogy a katalánoknál folytassa karrierjét, ám mindeddig nem mondott végleges nemet a Bianconerinek sem, mely együttes azonban most egyértelműen azt kockáztatja, hogy lemarad a támadóról. 

  • Giovanni Albanese: A Zebrák gyakorlatilag ultimátumot adtak Di Maríának, aki mindenképpen csak egy évre szóló kontraktust akarna kötni az együttessel. A fejesek alapvető esetben még bele is mennének ebbe a konstrukcióba, ám csak akkor, ha a labdarúgó ehhez igazítaná bérigényét, ami így egy 7,5 millió eurónál kevesebb összeget tenne ki, melyhez teljesítménytől függően különféle bónuszok is járhatnának. 
  • Giovanni Albanese: A klub nagy erőkkel dolgozik azon, hogy új csapatot találjon Luca Pellegrininek, akinek utódja nagy valószínűséggel az AZ Alkmaart elhagyó Owen Wijndal lenne, mivel Destiny Udogie ezen a nyáron biztosan marad az Udinese keretében. 
  • Giovanni Albanese: Mattia De Sciglio hosszabbítása egyelőre nem teszi szükségesség Nahuel Molina leigazolását, ám mivel Danilo a következő idényben akár belső védőként is szerepelhet majd, nem zárható ki teljesen az argentin érkezése, akiért a fekete-fehérek egy adott ponton ajánlatot is tehetnek majd, még akkor is, ha emellett tisztában vannak az Atlético Madrid futballista iránti érdeklődésével. 
  • Giovanni Albanese: Filip Kostić prioritása minden bizonnyal a Serie A lenne, a Juventus pedig változatlanul érdeklődik a szerb iránt, köszönhetően a játékos alacsony, nagyjából 15 millió eurós vételárának, azonban a bal oldali mindenes egyelőre nem számít kiemelt célpontnak a Zebráknál, akik jelenleg még más szerepkörökkel foglalkoznának. 
  • Luca Bianchin: Di Maríának 72 órája van arra, hogy végleges választ adjon a Juventusnak. A vezetőség bízik benne, hogy az Öreg Hölgy presztízse a klub mellett kötelezheti el a dél-amerikait. 
  • Fabiana Della Valle: Pogba érkezése miatt kizárható, hogy Sergej Milinković-Savić a Bianconerihez igazoljon. A szerb a francia alternatívája lett volna a mercato során, Claudio Lotito pedig egyébként sem adta volna el őt a fekete-fehéreknek. 
  • Fabiana Della Valle: Max Allegri prioritása a középpálya és a támadósor megerősítése. A mester biztos benne, hogy a keret jelenlegi védői elegendők lesznek a következő szezon küzdelmeire is, ezért pedig a Bianconeri jelenlegi tervei Federico Gatti megtartására és Danilo középhátvéddé tételére irányulnak. 
  • Fabiana Della Valle: A klub elképzelései szerint Nicolò Fagiolinak és Fabio Mirettinek egyaránt helye lenne a jövő évi keretben, ez pedig Nicolò Rovella végleges értékesítését vonhatja majd maga után. 

 08:18

  • Fabrizio Romano: A Juventus több mint magabiztos azt illetően, hogy hamarosan sikerült lezárni Pogba átigazolásának ügyét. A klub már a végső részletekről egyeztet a futballista képviselőivel, miközben a PSG és a Real Madrid más célpontokra koncentrál. 
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy végleges választ vár Ángel Di Maríától, akinek ügynöke ezzel párhuzamban a Barcelonával is tárgyalásban áll. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve a héten véglegesíteni akarja Pogba leigazolását, miközben folytatják az egyeztetéseket Di Maríával is. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri már hónapok óta figyeli Giacomo Raspadorit, ám jelen pillanatban valószínűbbnek tűnik, hogy a támadó a következő idényben is a Sassuolónál marad. 
  • Gianluca Di Marzio: A torinóiak ismét kapcsolatba léptek az Atlético Madriddal Álvaro Morata jövőjét illetően. Az olasz klub legutóbb Moise Keant ajánlotta fel a spanyol együttes számára, azonban egyelőre kérdéses, hogy Diego Simeone igényt tartana-e a centerre. Annyi biztos, hogy Morata szívesen maradna a Zebráknál, míg Kean mindenképpen egy új kalandra vágyna. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus pénteken kapcsolatba lép a kieső Genoa balhátvédjének, Andrea Cambiasónak környezetével, aki szerdán az Interrel is tárgyalni fog. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 7-én, 08:18-kor.