FRISSÍTVE 10:25-kor – Mercato-hírek (június 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 6-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus hamarosan újra fel fogja venni a kapcsolatot Paul Pogba környezetével, hogy megegyezésre jussanak a francia leigazolásáról. A klub jelen pillanatban egy hosszabb távú szerződést, illetve évenkénti 8 millió eurót + bónuszokat garantáló bért ajánl a középpályásnak. A Real Madrid egyáltalán nem tervezi Pogba szerződtetését. 
  • Romeo Agresti: Pogba egyetlen lépésre áll a visszatéréstől: hamarosan újabb egyeztetések várhatóan képviselői, valamint az Öreg Hölgy között, mely meetingen a felek Matthijs de Ligt hosszabbításáról is megbeszéléseket fognak folytatni. 

  • Romeo Agresti: A mai napon újabb találkozót tartanak majd Ángel Di María környezete és a Juventus között. A Bianconeri azt szeretné, hogy az argentin végleges döntést hozzon a számára felkínált ajánlatról, miközben maga a futballista továbbra is egy maximum egy évre szóló kontraktusban gondolkodik. 
  • Romeo Agresti: Nehéz lenne elképzelni, hogy a Juve eladja Juan Cuadradót a nyáron, mivel Max Allegri és a vezetőség igen nagyra tartják a labdarúgót, azonban a vele kapcsolatos hírekből annyi mindenképpen igen, hogy a kolumbiai nem szeretne belemenni jelenlegi, 4,5 millió eurós bérének 3 millió euróra történő csökkentésébe. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri egy hónappal ezelőtt találkozott Nahuel Molina környezetével, ugyanazon a napon, mint az Atlético de Madrid képviselői, ám azóta nincsenek újabb hírek a jobb oldali szárnyvédőről. 
  • Romeo Agresti: Francesco Acerbi ügynöke felajánlotta a labdarúgót a Juventusnak, ám a klub visszautasította a megkeresést, mivel erősebb futballistákat keresnek Giorgio Chiellini helyére. 
  • Romeo Agresti: Nem valószínű, hogy a fekete-fehérek kölcsönbe küldik Matías Soulét, mivel az argentin távozásakor négy új játékost kellene igazolni a támadósorba, erre pedig nincsen anyagi kerete az együttesnek. 
  • Romeo Agresti: Decemberben a Juventus tartott egy megbeszélést Nicolò Zaniolo ügynökével, melyet követően a fejesek gyakorlatilag letettek az olasz megszerzéséről. Minden hír, ami a Giallorossi labdarúgójáról, vagy Domenico Berardiról szól, lényegében csak arra szolgál, hogy egyes lapoknak legyen miről írniuk az uborkaszezonban.

 10:25

  • Romeo Agresti: A klubnak előbb el kell adnia Luca Pellegrinit ahhoz, hogy igazolhasson egy balhátvédet, ezért egyelőre felesleges lenne arról beszélni, hogy van-e esély Owen Wijndal, vagy Alejandro Grimaldo leigazolására. 
  • Romeo Agresti: Merih Demiral el akarja hagyni az Atalantát, mert nézeteltérései akadtak a szakmai stábbal. A bergamóiak csak akkor vásárolnák meg a törököt, ha ezt követően alkalmuk nyílna értékesíteni őt, ennek érdekében pedig még a Bianconeri is elkezdett vevőt keresni a labdarúgóra. 
  • Romeo Agresti: A következő napokban lesz egy találkozó Adrien Rabiot környezete és az Öreg Hölgy fejesei között. 
  • Romeo Agresti: Arthur nagy valószínűséggel távozik a Zebráktól, azonban ehhez kisebbfajta csodatételre lenne szükség ügynöke részéről, mivel a brazil sokkal többet keres a hivatalos hírekben szereplő 5 millió eurónál. 
  • Romeo Agresti: A klub mindenképpen szeretne igazolni egy belső védőt. Federico Gatti sorsának alakulésa sok mindenről dönt majd, de jelen állás szerint az olasznak jó esélyei vannak a maradásra. 
  • Romeo Agresti: Matthijs de Ligt előrehaladott tárgyalásokat folytat a Juventusszal a szerződéshosszabbításról, s nem várhatóak nagyobb meglepetések a témát illetően. A feleknek még el kell simítaniuk néhány részletet, de az ügy állandó beszédtémának számít a klubnál. 
  • Romeo Agresti: Moise Kean valószínűleg elhagyja az Öreg Hölgyet, mivel Max Allegri egy másik cserecsatárban gondolkodna a következő szezonra nézve. A mester elsősorban egy Arkadiusz Milikhez, vagy Olivier Giroud-hoz hasonló futballistát szeretne leigazolni, azonban nem valószínű, hogy ez a játékos Luis Muriel lesz. 
  • Romeo Agresti: A Juve maximum 20 millió eurót fizetne Álvaro Moratáért, bónuszokkal együtt. Az Atlético Madrid továbbra sem szeretne engedményeket adni a torinóiaknak, azonban a felek folytatni fogják a megbeszéléseket, mivel a Bianconeri nem mondana le a játékosról, ám a spanyol személy szerint nem ragaszkodna ahhoz, hogy az olasz rekordbajnoknál maradjon, mivel a jövőben inkább klasszikus centerként szeretne futballozni, nem pedig szélsőként, mint ahogy azt a szezon második felében tette. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 6-án, 10:25-kor.