FRISSÍTVE 08:44-kor – Mercato-hírek (június 5.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 5-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Giovanni Albanese: A Juventus alapvetően szeretne egy bal lábas védőt igazolni Chiellini pótlására, ám ha nem találnak megfelelő labdarúgót, akkor Max Allegri Federico Gatti és Daniele Rugani egyikét tartja majd a keretben, akiket mindenképpen ki fog értékelni a nyári felkészülési időszak alatt. Rugani eladása egyáltalán nem kizárt egy komolyabb ajánlat esetén. 
  • Giovanni Albanese: A klub szinte biztosan nem fogja leigazolni Kalidou Koulibaly-t, mellette pedig nem tartanak igényt Francesco Acerbire sem, míg Alessio Romagnoli megszerzésére kevés esély mutatkozik, az olasz játékos nagy valószínűséggel a Lazio kötelékében folytatja. 

  • Giovanni Albanese: A fekete-fehérek a hazai opciókkal szemben éles figyelemmel kísérik az Arsenal brazil védőjét, Gabrielt, valamint az AS Monaco francia tehetségét, Benoît Badiashile-t, azonban az ő érkezésük attól függ, hogy kik hagyják majd el a keretet a jelenlegi belső védők közül. 
  • Giovanni Albanese: Amennyiben Luca Pellegrini távozik, helyére egy hozzá hasonló futballistát szeretne igazolni a Juventus, ám ez a játékos biztosan nem Destiny Udogie lesz. A Zebrák most főleg Owen Wijndal helyzetét monitorozzák, a védelem jobb oldalát illetően pedig a Zebrettét minden bizonnyal elhagyó Nahuel Molina került szóba, viszont érte meg kellene küzdeni az Atlético Madrid együttesével. 
  • Giovanni Albanese: A középpályán továbbra is Paul Pogba a legfőbb célpont, ám rajta kívül egy másik futballista is érkezhetne abban az esetben, ha valaki elhagyná a klubot a csapatrész jelenlegi tagjai közül. Aaron Ramsey szerződését szinte biztosan felbontja az Öreg Hölgy, Arthur ügynöke, Federico Pastorello pedig már javában keresi a brazil esetleges célállomásait angol és spanyol együttesek személyében, azonban a fekete-fehérek nem zárják ki Adrien Rabiot és Weston McKennie értékesítését sem, ha meggyőző megkeresések futnak be értük. 
  • Giovanni Albanese: Vlahović helyettesének posztjára három jelölttel is rendelkezik a Bianconeri: az első számú kiszemelt a viszonylag könnyedén megszerezhető Luis Muriel lenne, utána pedig Marko Arnautović következik a sorban, akit azonban nem igazán engedne el a Bologna. A harmadik jelöltnek Giovanni Simeone tekinthető, aki az elmúlt órákban merült fel Torinóban, az ő helyzetét ugyanakkor mindeddig nem értékelte ki komolyabban a Juve, mivel a vezetőségnek több időre lenne szüksége ehhez. 
  • Giovanni Albanese: Ángel Di María mindenképpen egy 1 éves szerződést szeretne kötni a klubbal, azonban a Zebrák egy 2, vagy 1+1 évre szóló kontraktusra sarkallnák őt az ezzel járó adózási előnyök miatt. A felek továbbra is tárgyalnak egymással, mindenesetre a klub az argentinon kívül is sokat foglalkozik a szélsők helyzetével, ezért a posztot illetően nem zárhatók ki a komolyabb meglepetések sem. 

08:44

  • Fabiana Della Valle: A Juventus egyértelműen érdeklődik Simeone iránt, akit cserecsatárként alkalmaznának a klubnál. Az argentin megszerzése egy viszonylag alacsony költségvetésű ügyletnek bizonyulna, mivel a Hellas Verona egy 15 millió euró körüli összeget kérne érte, a játékos maga pedig 3 millió eurós bérigénnyel rendelkezik. 
  • Fabiana Della Valle: Álvaro Morata egyre távolabb kerül a Torinóban való maradástól, miközben az Arsenal változatlanul élénk érdeklődést mutat iránta. 
  • Nicola Balice: A Bianconeri nem tartja eladhatatlannak Juan Cuadradót, abban az esetben pedig, ha a futballista kielégítőnek számító külföldi ajánlatokat kapna, senki sem lenne távozása ellen, mivel a kolumbiai nem ment bele bérének 3 millió euróra történő csökkentésébe. 
  • Nicola Balice: Az elmúlt napokban (részben Cuadrado helyzete miatt) folytatódtak az egyeztetések az Udinesével Nahuel Molina esetleges megszerzése kapcsán. Az argentin jobb oldali szárnyvédő 30 millió euróért válthatna klubot, miközben más topcsapatok, egyebek mellett az Atlético Madrid is szeretnék leigazolni őt. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 5-én, 08:44-kor.