Kaio Jorge: "Erősebben fogok visszatérni"

kaio_jorge.pngA Juventus a tegnap délutáni órákban bejelentette, hogy a klub U23-as alakulatának szerdai, Pro Patria elleni összecsapásán súlyos sérülést szenvedő brazil reménysége, Kaio Jorge sikeres műtéten esett át a reggel folyamán, mely hír örömtelisége azonban nem lehet maradéktalan, ugyanis az Öreg Hölgy által közöltek értelmében a fiatal futballista felépülése előreláthatólag nyolc hónapot vesz majd igénybe, azaz a játékos leghamarabb október végén térhet vissza a pályára. 

"Kaio Jorge ma reggel műtéten esett át a Sedes Sapientiae klinikán, miután a szerdai napon jobb térdében található patellaszalagja súlyosabb sérülésen, egészen pontosan szakadáson esett át, ezzel jelentős fájdalmakat okozva a brazil támadó számára. A beavatkozás, melyet a Juventus csapatorvosa, Prof. Roberto Rossi végzett el Dr. Marco Freschi jelenléte és segédlete mellett, szerencsére teljes sikerrel zárult. A labdarúgó felépülése előreláthatólag nyolc hónapot vesz majd igénybe jelenlegi ismereteink szerint" – áll a Bianconeri bejelentésében. 

Az esetet követően a futballista természetesen maga is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, személyes Instagram-fiókján keresztül megosztott üzenetében pedig leszögezte, hogy tervei szerint még erősebben fog visszatérni a labdarúgáshoz, annak ellenére, hogy a szerdai nap élete egyik legrosszabb eseményét hozta el számára. 

"A tegnapi nap során életem és pályafutásom minden bizonnyal legnehezebb pillanatain kellett átesnem, ugyanakkor mindig is úgy gondoltam, hogy az ehhez hasonló bonyodalmak minden szempontból fejlesztik jellemünket, s azt a célt szolgálják, hogy még inkább megerősödhessünk, s sokkal jobban megérthessük, hogy pontosan kik vagyunk, valamint, hogy hová szeretnénk eljutni. 

E pillanattal egy új, minden eddigitől eltérő fejezet vette kezdetét életemben, továbbá karrieremben, azonban én ennek ideje alatt is keményen és odaadóan fogok dolgozni, mivel ahogy mindig, ezúttal is a győzelem elérésére törekszem, melyet jelen helyzetben a teljes felépülés testesít meg. Szeretnék köszönetet mondani családomnak, barátaimnak, csapattársaimnak, valamint minden jóakarómnak a nekem biztosított támogatásért. Meggyőződésem, hogy még erősebben fogok visszatérni!" – jelentette ki Kaio Jorge.