FRISSÍTVE 19:08-kor – Mercato-hírek (január 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 13-ának legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus első számú kiszemeltje a csatárposztra változatlanul Sardar Azmoun lenne, azonban a Zenittel való tárgyalások mindeddig nem kezdődtek meg. 
  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben Azmount nem sikerülne leigazolnia a Bianconerinek, a klub második számú kiszemeltje Memphis Depay lenne, akiért az Öreg Hölgy ajánlatot is tehetne abban az esetben, ha az FC Barcelona megnyitná az ajtót a holland kölcsönadása előtt. Álvaro Morata semmiképpen sem képezheti a katalánokkal való esetleges üzlet részét. 

  • Romeo Agresti: Az Arsenal hivatalos ajánlatot tett Arthurért, melynek nyomán az Ágyúsok egy júniusig tartó kölcsönben, fizetésének teljes átvállalásával szerződtetnék a brazil középpályást. Az érdemi tárgyalások megkezdése előtt a fekete-fehéreknek mindenképpen gondoskodniuk kellene a futballista pótlásáról. 
  • Luca Bianchin: Arthur személyes tekintetben az Arsenalhoz való távozást szorgalmazná. 
  • Fabrizio Romano: Az Arsenal mindenképpen szeretne egy középpályást igazolni a télen, melynek tekintetében Arthur jelenti az egyik legkonkrétabb nevet, ám a Juventusszal való egyeztetések továbbra sem haladtak előre. 
  • Marcelo Hazan (Goal Brasil): A Juventus hajlandó lenne Arthur értékesítésére, azonban előbb pótlást kell találnia a labdarúgó helyett. A Zebrák legfőbb kiszemeltje változatlanul a Lyon játékosa, Bruno Guimarães lenne, ugyanakkor a futballista ára rendkívül megnehezíti a franciákkal való tárgyalásokat. 

 10:55

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus a napokban közölte Dybalával, hogy elhalasztanák a szerződéshosszabbítást, hogy újraértékeljék a számokat. A klub szeretné növelni a bónusz összegét, és csökkenteni a fix fizetést.
  • TyC Sports: Dybala nem szeretne hosszabbítani, ugyanis nem nyerte el a tetszését, ahogy a klub a kártyákat keveri a szerződéshosszabbítás kapcsán, továbbá Arrivabene korábbi nyilatkozatának azon része sem tetszett neki, ami rá vonatkozott.
  • Fabrizio Romano: Arteta jóváhagyta Arthur leigazolását, az Arsenal is képes lenne kifizetni a brazil bérét. Már csak a Juventuson múlik a transzfer, addig nem engedik el a dél-amerikai kezét, amíg nincs meg a pótlása.
  • Gianluca Di Marzio: Arthur távozása esetén a Juve megpróbálná megszerezni Loftus-Cheeket. A másik két alternatíva Renato Sanches és Bruno Guimarães, azonban komoly gondot okoz a magas áruk.
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri Azmoun és Depay leigazolásában gondolkodik, de továbbra is beszédtémát képez Icardi is, csak kétséges, hogy a PSG kölcsönben elengedné-e Torinóba. Új név is felmerült Maxi Gómez révén.
  • Romeo Agresti: A Juve a jövő héten találkozik a Sassuolóval, hogy megkezdjék a tárgyalásokat Scamacca nyári megszerzése érdekében.

19:08

  • Romeo Agresti: Ezekben az órákban a Juve vezetősége és Allegri között megbeszélések fognak folyni a mercato kapcsán. A fő témát Chiesa pótlása képezi, de vélhetőleg szó fog esni a középpályáról is. A Ramsey-től való megszabadulás a prioritás, míg Arthur csak és kizárólag akkor távozik, ha megvan a pótlása. Loftus-Cheek kapcsán nincsenek megerősítések, míg Renato Sanchest kedveli a Juve, ám bonyolult a megszerzése. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 13-án, 19:08-kor.