FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 6-ának legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: A tegnapi napig nem érkeztek konkrét ajánlatok Aaron Ramsey-ért (még kölcsönben sem). Amennyiben a híresztelések, melyek a walesi ügynökének egyes prémium-illetményeiről szólnak, igazak, a Bianconerinek valóban sürgősen változtatnia kell menedzserekkel kapcsolatos hozzáállásán. 
  • Fabrizio Romano: Kizárt, hogy Álvaro Morata az FC Barcelona labdarúgója legyen januárban. 

  • Gianluigi Longari: A Newcastle United a napokban tájékoztatást kért a Juventustól Dejan Kulusevski helyzetéről. 
  • Mirko Di Natale: Egyes pletykákkal ellentétben a Sevillának nincs meg a szükséges anyagi háttere ahhoz, hogy 35-40 millióért megszerezze Kulusevskit, akit egyedül kölcsönben lennének képesek szerződtetni. Az Öreg Hölgy célja mindenképpen az, hogy profitot lásson a támadóból. 
  • La Gazzetta dello Sport: Massimiliano Allegri nem volt meggyőződve arról, hogy Álvaro Morata téli elengedése kifizetődő lenne a csapatra nézve, hiszen rendkívül fontos futballistának tartja a spanyolt, mely körülmény döntő fontosságú volt a támadó maradásának eldőlésében. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus semmilyen tekintetben nem haladt előre az Icardi-ügyletet illetően eddig a pillanatig. 
  • Giovanni Albanese: Mauro Icardi tegnap megbeszéléseket folytatott a Paris Saint-Germain vezetőségével, azonban az Öreg Hölgy kapcsolatfelvételi kezdeményezésének ellenére úgy fest, hogy Morata maradása miatt az argentin sem teszi át székhelyét Torinóba, s a fekete-fehérek nem is tesznek konkrétabb lépéseket az Inter egykori kapitányáért. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 6-án, 00:00-kor.