Kulusevski: "Jó jel, hogy topklubok érdeklődnek irántam"

kulu_2021.jpgA Juventus svéd támadója, Dejan Kulusevski a tegnapi napon rövidebb, ám annál fontosabb kérdéseket érintő nyilatkozatot adott a nemzetközi sportsajtónak, melyben Cristiano Ronaldo távozásának megítélésén túl szót ejtett az iránta mutatkozó, Európa jelentősebb csapatai felől származó érdeklődésről is, pozitív visszacsatolásoknak nevezve a szóban forgó megkereséseket. 

Mint ismert, a labdarúgó iránt, aki 2020 óta szerepel a zebracsíkos szerelésben, a tavaly nyári mercato ideje alatt az Atalanta, valamint a Tottenham Hotspur együttesei is érdeklődtek kisebb-nagyobb mértékben, ugyanakkor az ifjú reménység elmondása szerint nem foglalkozik különösebben az ezzel kapcsolatos fejleményekkel, mivel minden tekintetben a Bianconerire összpontosít. 

"Egy futballista életében óhatatlanul felmerülnek vele kapcsolatos pletykák, ez pedig természetesen nincs másképp az én esetemben sem. Pozitív visszajelzésnek, s mindenképpen jó jelnek vélem, hogy egyes topklubok erőteljesebb érdeklődést fejtettek és fejtenek ki irányomba, azonban én arra törekszem, hogy ezen értesülések ne befolyásoljanak túlzott mértékben, ugyanis kizárólag a Juventusra, ekképp pedig az előttem álló összecsapásokra kívánok fókuszálni, hiszen éppen ez a dolgom a Zebrák futballistájaként" – szögezte le a Sportbladet megkeresésére. 

Kulusevski mindezzel együtt sem tagadta, hogy ha a jövőben, némi fejlődést, s folytonos játéklehetőséget követően egy nagy nevet jelentő alakulat ajánlatot tenne neki, elképzelhető, hogy rábólintana ezen megkeresésre, mivel fiatal korából kifolyólag semmiképpen sem szeretne kizárni olyan eshetőségeket, melyekkel találkozhat majd karrierje későbbi szakaszaiban. 

"Amennyiben a jövőben egy Real Madrid, vagy Paris Saint-Germain-szintű, valamint jelentőségű együttes konkrét ajánlatot tenne nekem, elképzelhető, hogy elfogadnám az ezzel kapcsolatos megkeresést, s csatlakoznék az alakulathoz. Jól érzem magam a Juventusnál, azonban semmiféleképpen sem kívánok kizárni olyan lehetőségeket, melyek véleményem szerint a való életben is fennállhatnak majd egy napon."

A macedón felmenőkkel rendelkező labdarúgó végezetül Cristiano Ronaldo távozását értékelte, álláspontja alapján pedig annak ellenére, hogy igen nagyra tartja a portugál klasszist, e pillanatban már szinte egyáltalán nem gondol arra, hogy egykor csapattársának tudhatta a legendás futballistát. 

"Őszintén szólva, mindennapjaink során nem igazán foglalkozunk azzal, hogy Cristiano Ronaldo alakulatunk részét képezi-e, vagy sem, mivel egyedül arra koncentrálunk, hogy milyen módon nyerhetjük meg találkozóinkat, nem pedig arra, hogy magunk mellett tudhatunk-e egy-egy labdarúgót. Bár fantasztikus élményt jelentett egy ilyen kiemelkedő játékos, valamint egy ennyire nagyszerű ember oldalán szerepelni,  CR7 távozott az Öreg Hölgytől, nekünk pedig többé nem szabad különösebben foglalkoznunk vele. A múlt helyett a jelenben kell élnünk, ez teljesen egyértelmű számomra" – összegzett Kulusevski.