FRISSÍTVE 19:17-kor – Mercato-hírek (augusztus 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 25-ének legfontosabb hírei.

  • Fabrizio Romano: CR7 mindenképpen távozni akar Torinóból, s változatlanul keresi a lehetőségeket, illetve az esetleges célállomásokat. Jorge Mendes hosszú hónapok óta igyekszik új klubot találni ügyfelének, s többek között a Man City-vel is felvette a kapcsolatot, azonban továbbra sem érkezett hivatalos ajánlat a játékosért az Öreg Hölgyhöz, s egy ilyen horderejű ügylet kivitelezése egyébként is rendkívül bonyolult lenne a mercato utolsó 5-6- napjában. A Zebrák meg vannak róla győződve, hogy Ronaldo maradni fog az együttes kötelékében. 

  • Fabrizio Romano: A Juve legalább 25 millió eurót kérne az érdeklődőktől Ronaldóért. A PSG semmilyen tekintetben nem jelenthet opciót a portugál számára, mivel a franciák nem érdekeltek leigazolásában.
  • Fabrizio Romano: CR7 biztosan nem lesz a Manchester United játékosa, s egyelőre a Man City tekintetében sem tapasztalható előrelépés.  
  • Gianluca Di Marzio: Ronaldónak egyetlen lehetősége maradt: a Manchester City. Bár az üzlet kivitelezése igen nehéz lenne az átigazolási időszak utolsó napjaiban, az angolok figyelemmel kísérik Cristiano helyzetét, mivel a futballista ügynöke, Jorge Mendes egyértelműen beajánlotta képviseltjét a kék mezes gárdának. A Juve 25-30 milliót szeretne, míg a City nem kívánna átigazolási díjat fizetni, s először Raheem Sterlinget kellene értékesítenie ahhoz, hogy helyet teremtsem Ronaldo számára a keretben, az angolért azonban nincsenek ajánlatok. 
  • Gianluca Di Marzio: Bár a CR7-Man City szálat illetően egy csereügylet is felmerült, Pep Guardiola nem akarná elengedni Gabriel Jesust, akit a Juve azonban szívesen látna soraiban.  
  • Nicola Balice: Mint ahogy azt Fabrizio Romano megerősítette, a Real Madrid az elmúlt órákban hivatalos, 160 millió eurós ajánlatot tett a PSG-nek Kylian Mbappéért, melyet a francia klub elutasított. Cristiano Ronaldo abban bízik, hogy a fiatal támadó távozásának esetén lehetőséget jelent majd a párizsiak számára, ám ügynöke, Jorge Mendes a Manchester City-szálat is igyekszik életben tartani. 
  • Sky Sport Italia: Egyelőre nincs kapcsolat a Juve és a City, vagy Ronaldo és a City között, azonban egy esetleges átigazolás továbbra sem zárható ki teljes bizonyossággal. 
  • Jonathan Smith: Való igaz, hogy Mendes felajánlotta Ronaldót a Manchester City-nek, azonban a klub továbbra is Harry Kane szerződtetésére koncentrál. 
  • Fabrizio Romano: Mivel Aaron Ramsey megsérült, esélytelen, hogy a walesi távozzon a Juventustól idén nyáron. 
  • 11:21 – Fabiana Della Valle: A Dybala szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat az eredeti, eheti dátumról a jövő hétre, az átigazolási piac végét követő időszakra halasztották a felek. 
  • 11:47 – La Gazzetta dello Sport: Weston McKennie nem vette teljes mértékben figyelembe a Juve számára előírt irányelveit, azaz nem figyelt kellőképpen étrendjére, sokat nassolt, emellett pedig olyan videókat készített barátaival, melyek nem nyerték el a vezetőség tetszését. A klub továbbra is hajlandó meghallgatni azon ajánlatokat, melyek 30 millió euró körüli összeget kínálnak a középpályásért. 
  • 13:53 – Giovanni Albanese: Az Everton, az Aston Villa, valamint a Tottenham Hotspur alakulatai egyaránt érdeklődnek Weston McKennie iránt, azonban jelen pillanatban nincs tárgyalás egyik alakulattal sem. A helyzet a következő órákban változhat, ugyanis az amerikai nem számít eladhatatlan labdarúgónak a Bianconeri számára. Max Allegri továbbra is szívesen látná csapatában Miralem Pjanićot.
  • 14:57 – Gianluca Di Marzio: A Juve kiértékelné Axel Witsel megszerzésének lehetőségét, amennyiben Weston McKennie elhagyná a klubot. 
  • 19:17 – Mirko Di Natale: Egyelőre nincs pontos dátuma a Juve és az Antun közötti negyedik találkozónak. 
  • 19:17 – TNT Sports Brazil: Valószínűtlen, hogy Cristiano Ronaldo csatlakozna a Manchester City-hez idén nyáron. 
  • 19:17 – Jack Guaghan: Cristiano Ronaldo környezete az elmúlt időszakban felajánlotta a portugált a Man City-nek, s a továbbiakban is folytatják a klubbal való egyeztetéseket, azonban CR7 egyáltalán nem része Pep Guardiola terveinek, s jelen pillanatban sem valószínű, hogy a transzfer megvalósul a mercato utolsó napjaiban. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 25-én, 19:17-kor.