FRISSÍTVE 14:46-kor – Mercato-hírek (augusztus 24.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 24-ének legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: Meglehetősen furcsa, hogy Cristiano Ronaldo nem kezdett a Serie A első játéknapján, ugyanakkor a portugál döntése nem meglepetés, mivel sosem jelentette ki, hogy maradni fog az együttes kötelékében. Egyértelműnek tűnik, hogy a mercato utolsó napjaiban CR7 még egy, utolsó kísérletet fog tenni a klubváltás kieszközölésére. 

  • Nicola Balice: Weston McKennie egyáltalán nem győzte meg Max Allegrit, ezért pedig a Juventus az amerikai értékesítésén dolgozik. A legvalószínűbb célpont az Aston Villa, ám adott esetben a Tottenham Hotspur is szóba kerülhet. 
  • Sky Sport Italia: Az Öreg Hölgy 25 millió eurót szeretne kapni Cristiano Ronaldóért, amennyiben a játékos távozna, ám jelen pillanatban nincsenek ajánlatok a futballistáért, a klub pedig nyugodt a helyzettel kapcsolatban. 
  • Fabrizio Romano: Ronaldo egyértelműen el kívánja hagyni a Juventust, a Zebrák azonban nem válnának meg tőle minden esetben. Ha a portugál távozik, egyedül a Premier League jelenthet számára célállomást. 
  • Fabrizio Romano: Egyre közeledik Paulo Dybala szerződéshosszabbításának dátuma. A játékos ügynöke, Jorge Antun, valamint a Juve rendkívül erősen dolgoznak a megállapodás tető alá hozásán. 
  • Giovanni Albanese: A jelenlegi hét döntő fontosságú lehet Dybala hosszabbítását illetően. 
  • 11:35 – Luca Bianchin: Három Premier League-klub, nevezetesen az Everton, a Tottenham, illetve az Aston Villa érdeklődik Weston McKennie iránt. 
  • 11:35 – Giovanni Albanese: Korántsem biztos, hogy Radu Drăgușin a Cagliari alakulatához kerül majd kölcsönbe, mivel a Juve még nem értékelt ki minden megkeresést, melyek befutottak a román labdarúgóért. 
  • 11:35 – Luca Bianchin: Amennyiben a Manchester City alakulatának nem sikerülne leigazolnia a fő célpontjuknak tekinthető Harry Kane-t a mercato végéig, Cristiano Ronaldo felmerülhet náluk opcióként. Jorge Mendes és az angol klub a napokban párbeszédet folytattak egymással, azonban a kék mezes együttes továbbra sem tett hivatalos ajánlatot a Juventusnak. Jelen pillanatban változatlanul az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy a portugál marad az Öreg Hölgynél.
  • 13:14 – Fabrizio Romano: A Tottenham Hotspur és a Juventus jelen pillanatban egyáltalán nem tárgyalnak a pletykált Weston McKennie-Moussa Sissoko csereügyletről, mely művelet egyik klubot sem érdekli. A Bianconeri csak és kizárólag abban az esetben értékesítené az amerikait, ha nagyon fontos ajánlatot kapnának érte, mely körülbelül 25-30 millió eurót tenne ki. 

14:46

  • Romeo Agresti: Várhatóan az elkövetkezendő órákban a Juventus és a Cremonese kapcsolatot létesít egymással Fagioli kölcsönvétele kapcsán.
  • Sky Sport Italia: Ezen a héten újabb találkozó lesz a klub és Dybala képviselete között a szerződés megújítása kapcsán. Mind a két fél optimista annak ellenére, hogy a játékos komolyabb igényekkel rendelkezik, mint amennyit a Juve ajánl.
  • Fabrizio Romano: A Manchester City ajánlatokat vár Bernardo Silváért – egyelőre nincs megállapodás egyetlen klubbal sem. Két hónappal ezelőtt Aymeric Laportét felajánlották Harry Kane-ért cserébe, de nem született megállapodás. – a Juventus nem tervezi leigazolni őt.
  • Corriere della Sera: Ronaldo elárulta csapattársainak, hogy még mindig reménykedik abban, hogy a mercato utolsó napjaiban elhagyhatja a Juventust.

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 24-én, 14:46-kor.