FRISSÍTVE 15:07-kor – Mercato-hírek (augusztus 23.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 23-ának legfontosabb hírei.

  • La Repubblica: Max Allegri áldását adná abban az esetben, ha a Juventus elkezdene komolyabban dolgozni a napokban pletykált Weston McKennie-Tanguy Ndombélé ügylet megvalósításán. 
  • La Gazzetta dello Sport: Jorge Mendes az utóbbi hónapokban több klubnak, egyebek mellett a Manchester City-nek, a Manchester Unitednek, a PSG-nek, valamint a Real Madridnak is felajánlotta Cristiano Ronaldót, azonban egyetlen alakulat sem tett ajánlatot a portugálért. Nem elképzelhetetlen, hogy a helyzet a mercato utolsó napjaiban megváltozik, ám jelen állás szerint CR7 maradni fog az Öreg Hölgynél, mivel az átigazolási időszak végén nehéz lenne kivitelezni egy ekkora horderejű transzfert. 

  • Nicola Balice: Mendes gyakorlatilag Európa összes topklubjának felajánlotta Ronaldót, azonban mindenhonnan elutasító választ kapott. Az ügynök az előttünk álló napokban továbbra is lázasan dolgozik majd annak érdekében, hogy tető alá hozza ügyfele értékesítését. 
  • Romeo Agresti: Elképzelhető, hogy a Juventus és a Cagliari illetékesei a mai nap folyamán találkozót tartanak majd, hogy tisztázzák a Radu Drăgușin klubváltásával kapcsolatos kérdéseket. A Juve kölcsönben szeretné elengedni a román védőt a szárdokhoz. 
  • Nicolò Fagioli ügynöke, Andrea D'Amico: "Rengeteg klub érdeklődik Nicolò iránt, ám ezen megkereséseket a Juventusszal együtt fogjuk kiértékelni. Mivel Fagioli korosztálya egyik legnagyobb tehetsége, számos alakulat látná szívesen őt soraiban, s bár egyelőre nem mondhatom meg, hogy mely együttesekkel állunk tárgyalásban, biztos vagyok benne, hogy fontos év áll ügyfelem előtt."
  • 14:27 – Gianluca Di Marzio: A Cremonese felgyorsította a tárgyalásokat a Juventusszal Fagioli kölcsönvételének érdekében. 
  • 15:07 – Fabrizio Romano: Cristiano Ronaldo mindenképpen el akarja hagyni a Juventust, azonban a klub továbbra sem kapott ajánlatot a portugálért. A Real Madrid számára nem CR7 jelenti a kiszemeltet, a futballista helyzete pedig ebből kifolyólag rendkívül bonyolult. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 23-án, 15:07-kor.