FRISSÍTVE 14:33-kor – Mercato-hírek (augusztus 22.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 22-ének legfontosabb hírei.

  • Locatelli ügynöke, Stefano Castelnuovo: "Manuel mindig is a Juventust tartotta prioritásának, még azt követően is, hogy tavaly nyáron nem sikerült eligazolnia a Sassuolótól. Kijelenthetem, hogy az Arsenal és a Borussia Dortmund mellett más együttesek is érdeklődtek a futballista iránt, azonban az ő szemei előtt kizárólag egy nagy J-betű lebegett."

  • Gianluca Di Marzio: Filippo Ranocchia hétfőn fog csatlakozni a Serie B-ben szereplő Vicenza alakulatához. 
  • Sky Sport Italia: Paulo Dybala és a Juventus mindenképpen egymás oldalán szeretnék folytatni, azonban a futballista bérkövetelése, valamint a Bianconeri ajánlata között jelentősebb szakadék áll fenn. 
  • Fabrizio Romano: Massimiliano Allegri szavai alapján egyértelmű, hogy Cristiano Ronaldo maradni fog a Juventusnál, mely klub továbbra sem kapott ajánlatokat a labdarúgóért. 
  • 13:28 – Giovanni Albanese: Amennyiben Aaron Ramsey ma kezdőként szerepel majd a védelem előtt, gyakorlatilag tényként kezelhetjük, hogy a walesi labdarúgó az Öreg Hölgy kötelékében marad, s Miralem Pjanić nem tér vissza Torinóba idén nyáron. A bosnyák továbbra is reménykedik abban, hogy ismét magára öltheti a zebracsíkos mezt, ám annak, hogy ez valóban megtörténik majd, nagyon kicsi a valószínűsége. 
  • 13:28 – Alfredo Pedullà: Semmi sem igaz azokból a pletykákból, melyek a Napoli csapatával kötötték össze Miralem Pjanićot. 
  • 13:56 – Daniele Longo: Radu Drăgușin nagyon közel áll a Cagliarihoz, ahová előreláthatólag egy sima, két évre szóló kölcsönügylet keretein belül csatlakozik. 
  • 14:33 – SPORT1: Weston McKennie jelen pillanatban nem jelent célpontot a Bayern München számára. A német klub nem áll kapcsolatban a Juventusszal, s nem is folytat egyeztetéseket az amerikaiért, mivel első számú kiszemeltjének változatlanul Marcel Sabitzer számít. A Bianconeri megfelelő árért, nagyjából 30 millió euróért cserébe értékesítené McKennie-t, ha valaki megadná számára a kívánt összeget. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 22-én, 14:33-kor.