FRISSÍTVE 19:05-kor – Mercato-hírek (augusztus 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 12-ének legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: Megerősített információnak tekinthető, hogy a Juventus és a Sassuolo pénteken tartják majd meg negyedik, Locatelli-ügyletről szóló egyeztetésüket. 
  • L'Équipe: A Juventus meglehetősen lelkesedik Corentin Tolisso iránt, aki könnyűszerrel elhagyhatja a Bayern Münchent idén nyáron. A Bianconeri aktívan figyeli a futballista helyzetét, akiért azonban az Arsenal, a Manchester United, valamint a West Ham United is sorban áll. 

  • Giovanni Albanese: A Juve vezetősége az elmúlt órákban találkozott Filippo Ranocchia ügynökével, melynek során kiértékelték a játékosért befutó különböző ajánlatokat. A Bianconeri több lehetőséget szeretne biztosítani a középpályásnak, akit ennek érdekében kölcsön kíván adni egy Serie A-ban, vagy Serie B-ben szereplő alakulatnak. 
  • Romeo Agresti: A Sassuolo továbbra is 35 millió eurót szeretne kapni Locatelliért, míg a Juventus egy fiatal labdarúgó, adott esetben Filippo Ranocchia ügyletbe való bevonásával igyekszik csökkenteni az olasz vételárát. 
  • Fabrizio Romano: Az Öreg Hölgy illetékesei a héten ismételten találkozni fognak a Neroverdi vezetőségével a Locatelli-transzfer lezárásának érdekében, a megállapodás megkötéséért pedig új ajánlatot tesznek majd a zöld-feketéknek. Az Arsenal immár végérvényesen kiszállt az olaszért folyó versenyfutásból, míg a Juventus listáján egy másik középpályás, jelesül Miralem Pjanić neve is megtalálható, aki mindig is célpontot jelentett Torinóban. 
  • Fabrizio Romano: A Juve változatlanul prioritásnak tartja Paulo Dybala szerződésének meghosszabbítását, a következő napokban pedig újabb találkozó várható a felek között. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri pénteken új ajánlatot fog tenni Locatelliért. A klub vezetősége abban reménykedik, hogy a hét vége felé sikerül lezárnia a tárgyalásokat. 
  • 09:16 – La Gazzetta dello Sport: Nagy esély mutatkozik rá, hogy Luca Pellegrini nyáron ismét elhagyja a klubot egy kölcsönügylet révén. 
  • 14:09 – La Gazzetta dello Sport: Aaron Ramsey távozása egyre kevésbé tűnik valószínűnek, mivel a futballistáért mindeddig nem érkeztek konkrét ajánlatok a Premier League-ből. A walesi a vezetőség tudtára adta, hogy szeretne az együttesnél maradni, míg Max Allegri azon dolgozik, hogy megtalálja a legideálisabb szerepkört a középpályás számára. 
  • 14:09 – La Stampa: Mint ismert, a Juve és a Sassuolo holnap újabb egyeztetést tartanak majd Locatelli ügyében, melyre ezúttal Torinóban fog sor kerülni. A felek között változatlanul patthelyzet áll fenn, a Bianconeri ajánlata és a Neroverdi kérése között ugyanakkor már csak 5 millió eurót kitevő különbség mutatkozik, s jó esély van rá, hogy a zöld-feketék elfogadják a megkeresést. 
  • 14:09 – Romeo Agresti: A holnapi nap rendkívül fontos, sőt minden bizonnyal döntő lesz a Locatelli-ügylet szempontjából. A felek nyugodtak, ugyanakkor az Öreg Hölgy mindenképpen megállapodást szeretne kötni Giovanni Carnevaliékkal. 
  • 14:09 – Sky Sport Italia: A torinói találkozón nagy valószínűséggel a Juve mindegyik fontosabb illetékese részt fog venni, azonban Maurizio Arrivabene jelenléte egészen biztosra vehető. A holnapi napon mindkét fél a megállapodásra fog törekedni, ennek érdekében pedig az egyeztetések már kora reggel megkezdődnek majd. 
  • 14:09 – Sky Sport Italia: Paul Pogba ára 60 millió euró körül mozog, s ahogy mindig, a Bianconeri most is figyelemmel kíséri a francia helyzetét. 
  • 16:02 – Giovanni Albanese: A holnap Manuel Locatelli, míg a szombat Paulo Dybala napja lehet. Az Öreg Hölgy mindenképpen le akarja zárni a szóban forgó két tárgyalást az Udinese elleni összecsapást megelőzően, hogy más ügyekre koncentrálhasson az új idényben. 
  • 19:05 – Romeo Agresti: A Sassuolo vezetősége holnap reggel Torinóban lesz. A Juventus szándéka egyértelmű: le kívánja zárni a Locatelli-ügyletet. 
  • 19:05 – Gianluca Di Marzio: Félix Correia kölcsönben, vásárlási opcióval fog csatlakozni a Parma alakulatához. 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 12-én, 19:05-kor.