FRISSÍTVE 14:54-kor – Mercato-hírek (augusztus 10.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 10-ének legfontosabb hírei.

  • Daniele Longo: Miralem Pjanić egyértelműen hajlandó lenne csökkenteni fizetését annak érdekében, hogy visszatérhessen a Juventushoz. 

  • Luca Bianchin: A Juve és a Sassuolo pénteken fognak találkozni Manuel Locatelli ügyében. Az egyeztetéseket, mely nagy valószínűséggel a megbeszélések utolsó felvonása lesz, Torinóban fogják megtartani.
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri szerdán, vagy csütörtökön ismételten tárgyalóasztalhoz ül majd Paulo Dybala ügynökével, Jorge Antunnal az argentin szerződéshosszabbításáról szóló megállapodás mihamarabbi megkötésének érdekében. 
  • 07:55 – Gianluca Di Marzio: Locatelli érkezése lehetetlenné tenné Miralem Pjanić visszatérését, mivel a bosnyák szerződtetése elképzelhetetlen lenne egy középpályás eladása nélkül, azonban jelenleg nincs jel arra, hogy a Bianconeri értékesíteni tudna egy futballistát a szóban forgó csapatrészből. A Barcelona és az Öreg Hölgy érintőlegesen tárgyalt egymással a két együttes vasárnapi összecsapásának ideje alatt, azonban a Juve egyáltalán nem siet. 
  • 07:55 – Gianluca Di Marzio: Paulo Dybala előreláthatólag 2025-ig fog hosszabbítani a Juventusszal, ám a teljes körű megállapodáshoz további egyeztetésekre lesz szükség a felek között.
  • 09:43 – Giovanni Albanese: A Sassuolo egyértelművé tette Locatelli számára, hogy ki akarják elégíteni igényeit, s arra törekszenek majd, hogy mielőbb megegyezzenek a Juventusszal a futballista klubváltásának ügyében. A Neroverdi ennek érdekében a felek következő találkozóján az üzlet megkötésének és lezárásának szándékával fog megjelenni, a többi pedig már csak a Bianconerin múlik. 
  • 11:26 – Fabrizio Romano: A Juventus valóban érdeklődik Miralem Pjanić iránt, azonban a Zebrák továbbra sincsenek teljes egyetértésben a Barcelonával azt illetően, hogy a bosnyák milyen módon térhetne vissza a fekete-fehérekhez. A Bianconeri a futballista kikölcsönzését favorizálná, ám egyelőre nincsenek különösebb fejlemények az ügyben. 
  • 11:26 – Fabrizio Romano: A Juve és a Sassuolo vezetősége pénteken találkozik majd Manuel Locatelli átigazolásának megvitatása érdekében. 
  • 14:54 – Romeo Agresti: A Sassuolo és a Juventus negyedik találkozójára a hét vége felé, nagy valószínűséggel pénteken kerül majd sor. 
  • 14:54 – La Gazzetta dello Sport: A Zebrák továbbra sem vetették el annak lehetőségét, hogy bevonjanak egy futballistát a Locatelli-ügyletbe. A legújabb jelölt Filippo Ranocchia lehet. 
  • 14:54 – Il Corriere di Torino: A Juventus jelen pillanatban is tárgyalásokat folytat a Barcelonával Pjanić ügyében, aki fizetéscsökkentéssel, egy-, vagy kétéves kölcsön keretein belül teheti át székhelyét Torinóba. 
  • 14:54 – Sky Sport Italia: A Paulo Dybala képviselőivel való legutóbbi meeting rendkívül pozitív légkörben zajlott, a héten pedig újabb felvonást tartanak majd a felek. Az egyeztetések időpontja jelen állás szerint szerda, vagy csütörtök lehet. 
  • 14:54 – Giovanni Albanese: A Juve évenkénti nettó 8 millió eurós fizetést ajánlott Dybalának, mely bónuszokkal elérheti az évenkénti 10 millió eurót is. Elképzelhető, hogy az argentin több pénzt szeretne majd kapni, ugyanakkor mostanra letett a néhány hónappal ezelőtt követelt 15 millió eurós bérről. A bónuszok, valamint a kivásárlási záradék szerződésbe való, korábban is emlegetett beemelése döntő fontosságú lehet a megegyezés szempontjából. 
  • 14:54 – Romeo Agresti: A Bianconeri számos ajánlatot kapott Matías Soulé játékjogáért, azonban a futballista a következő idényben egészen biztosan a klub U23-as alakulatában fog szerepelni. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 10-én, 14:54-kor.