FRISSÍTVE 19:20-kor – Mercato-hírek (augusztus 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 9-ének legfontosabb hírei.

  • Mirko Di Natale: A Juve a tegnapi nap folyamán megtartotta első egyeztetéseit Paulo Dybala környezetével. A megbeszélések előreláthatólag szerdán, vagy csütörtökön folytatódnak, ezen tárgyalások pedig kulcsfontosságúak lehetnek a szerződéshosszabbítás kieszközölésének tekintetében. 

  • Mirko Di Natale: A Bianconeri készen áll új ajánlatot tenni a Sassuolónak Manuel Locatelliért. E héten újabb fejlemények esnek várhatóak a transzferrel kapcsolatban. 
  • Mirko Di Natale: A Juventus és a Barcelona vezetősége a két együttes tegnap esti összecsapásának apropóján megbeszélést tartott Miralem Pjanićot illetően. 
  • Romeo Agresti: A Giovanni Carnevali által korábban megszabott, Manuel Locatelli eladásának határidejét jelentő augusztus 8-i dátum értelemszerűen semmisnek tekinthető. A középpályásért a továbbiakban is folytatódnak majd a tárgyalások. 
  • 08:17 – Alfredo Pedullà: Miralem Pjanić minden bizonnyal el fogja hagyni a Barcelonát idén nyáron. A bosnyák elsősorban a Juventushoz kívánna csatlakozni, s mint ismert, Max Allegri is szeretne egy registaként szerepeltethető játékost alakulatába. A Bianconeri prioritása továbbra is Locatelli, azonban ha a csapat középpályásai közül valaki elhagyja az alakulatot, mindkét labdarúgó is Torinóba szerződhet a hátralévő hetekben. 
  • 08:17 – La Gazzetta dello Sport: A Barcelona mindenképpen megszabadulna Pjanićtól, akit a vezetőség mellett az együttes szurkolói sem szeretnének a keretben tudni. A katalánok nyitottak lennének a bosnyák kölcsönadására, akár egy két évre szóló kölcsön keretein belül is, azonban ahhoz, hogy a középpályás visszatérjen Torinóba, csökkentenie kell fizetését, az Öreg Hölgynek pedig el kell adnia egy, a szóban forgó csapatrészben szereplő futballistáját, aki adott esetben Aaron Ramsey lehetne Max Allegri vele való kísérleteinek ellenére. 
  • 12:26 – Daniele Longo: Az elmúlt órákban a Juve megerősítette Mattia De Sciglio képviselőinek, hogy teljes mértékben bíznak a játékosban. Allegri meg akarja tartani az olasz szélsőt, Daniele Ruganival egyetemben, akit Demiral pótlásaként szeretne alkalmazni. 
  • 12:40 – Giovanni Albanese: Kaio Jorge visszatért Torinóba, s jelen pillanatban a J-Hotelben várja a tíznapos karanténidőszak végét. A futballista ennek bekövetkeztéig egyéni edzésmunkát fog végezni a Continassán, s ezt követően csatlakozik majd új alakulatához. 
  • 13:58 – HIVATALOS: A Juventus B kölcsönadta a 26 esztendős csatárát, Matteo Brunorit a Palermónak.
  • 19:20 – Romeo Agresti: A Juventus egészen biztosan nem fog ajánlatot tenni Miralem Pjanićért, míg egy középpályás el nem hagyja az alakulatot. A legnagyobb esély Aaron Ramsey távozására mutatkozik, de továbbra sincs semmi konkrétum. 
  • 19:20 – Alfredo Pedullà: A Juve és a Sassuolo holnap telefontos megbeszélést fognak tartani, hogy megerősítsék elkövetkezendő, minden bizonnyal szerdán megtartandó találkozójuk dátumát. A Bianconeri az egyeztetés során ajánlatot fog tenni Manuel Locatelliért, mivel a vezetőség úgy véli, hogy itt az ideje lezárni az ügyletet. 
  • 19:20 – Matteo Moretto: Locatelli változatlanul az Öreg Hölgy prioritásának számít. Pjanić kivárja sorát, annak ellenére pedig, hogy még mindig a Barelona játékosa, könnyen Torinóba szerződhet majd az átigazolási időszak végén.
  • 19:20 – Gianluca Di Marzio: Kaio Jorge tegnap visszatért Torinóba Brazíliából, s kötelező karanténja miatt jelenleg egyéni edzésmunkát végez. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 9-én, 19:20-kor.