FRISSÍTVE 18:09-kor – Mercato-hírek (augusztus 8.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 7-ének legfontosabb hírei.

 

  • Romeo Agresti: Dybala menedzsmentje jövő hét szerdán, vagy csütörtökön ismét találkozik a klubbal.

12:15

  • Romeo Agresti:Cristiano Ronaldo a Bologna-Juventus után valóban másik csapat után akart nézni. Az volt az ember érzése, hogy távozni szeretett volna, és csak a szerződése miatt tért vissza az edzésekre. Nehéz neki olyan együttest találni, amelyik megadná neki a Juventusnál keresett bérét.
  • Gianluca Di Marzio: Folytatódnak a tárgyalások a Sassuolóval annak érdekébe, hogy Locatelli Torinóba igazoljon. Már hetek óta tartanak ezek a megbeszélések, a Juve készen áll ezúttal egy újabb ajánlattal előrukkolni, és a klub reméli, hogy ezt már elfogadja a Neroverdi.
  • Alfredo Pedullà: A Sassuolo kész ezen a nyáron elengedni Manuel Locatellit a Bianconerihez.
  • Sky Sport Italia: A Juventus és a Sassuolo között tovább folytatósnak a tárgyalások, a következő ajánlat lesz a döntő. Pjanić továbbra is a B terv.
  • Giovanni Albanese: A Juve és a Sassuolo találkozójára a jövő hét elején kerítenek sort.

14:19

  • Mirko Di Natale: Amennyiben nem történik jelentősebb fordulat a mercato során, Daniele Rugani lesz a Juventus negyedik számú belső védője a következő idényben. 

14:59

  • Romeo Agresti: A Juventus az előttünk álló napokban újabb ajánlatot fog tenni Loatelliért. A Bianconeri abban reménykedik, hogy a Sassuolo elfogadja a megkeresést.

18:09

  • Romeo Agresti: Való igaz, hogy Jorge Mendes és a PSG között történt némi félénk kapcsolatfelvétel az utóbbi hónapokban, azonban Ronaldo Torinóba való visszatérését követően maradni is fog a Juventusnál, míg Messi franciákhoz való szerződése egyébként is meggátolja a portugál sokat pletykált párizsi átigazolását. 
  • La Gazzetta dello Sport: A Juve közölte Dybalával, hogy őt tekinti a projekt középpontjának. A klub és a futballista képviselői a jövő hét folyamán szót ejtenek majd a szerződéshosszabbítás részleteiről. Az argentin négy évre írhat alá, s 10 millió eurót + bónuszokat kereshet. 
  • Romeo Agresti: Ronaldo nem kapott ajánlatokat az elmúlt hetekben, s készen áll negyedik fekete-fehérben töltött idényének megkezdésére. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 7-én, 18:09-kor.