FRISSÍTVE 16:03-kor – Mercato-hírek (augusztus 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 6-ának legfontosabb hírei. 

  • Nicola Balice: A Juventus egyértelműen fokozza érdeklődését Miralem Pjanić iránt, s megpróbál helyet teremteni a bosnyáknak a keretben. 
  • Gianluca Di Marzio: Az elmúlt napokban a Juventus érdeklődést mutatott az AS Monaco húsz esztendős francia középpályása, Aurélien Tchouaméni iránt. Pjanić továbbra is fennálló lehetőséget jelent, de a csapatrészt illetően változatlanul Locatelli számít prioritásnak. 

  • Nicola Balice: Manuel Locatelli továbbra is prioritásnak számít a Bianconerinél, a klub pedig hamarosan új ajánlatot tesz majd a Sassuolónak. A futballista csak és kizárólag az Öreg Hölgyet akarja, a Juve pedig szintén elkötelezett mellette, s csak a transzfer kútba esésekor értékelné ki az olasz alternatíváinak megszerzésére nyíló lehetőségeket. 
  • Nicola Balice: Locatelli legfőbb alternatívái Bakayoko és Tchouaméni lennének. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve készen áll új ajánlatot tenni Locatelliért, hogy végre meggyőzzék a Sassuolo illetékeseit. A vezetőség továbbra is optimista, s hisz a tárgyalások sikerességében. 
  • Giovanni Albanese: Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun, valamint a Juve vezetősége a hétvége folyamán találkozik majd, hogy belevágjanak az argentin szerződésének meghosszabbításáról szóló tárgyalásokba. A lényegi kérdésekben a játékos akarata dönt majd. 
  • Romeo Agresti: Mattia De Sciglio nagy valószínűséggel a Juve kötelékében fog maradni, mivel Allegri jól ismeri, s rendkívül nagyra értékeli az olasz játékost, aki a védelem bal-, illetve jobb szélén is bevethető. 
  • Romeo Agresti: A vezetőség, valamint Jorge Antun előreláthatólag szombaton találkoznak, hogy megvitassák Dybala a kontraktusának megtoldásával kapcsolatos kérdéseket. 
  • 10:28 – Fabrizio Romano: A West Ham United előrehaladott tárgyalásokat folytat Nikola Milenković leigazolásának érdekében. A megállapodás megkötése előtt az angol alakulatnak meg kell vitatnia a részleteket a Fiorentina együttesével, azonban az egyeztetések folyamatban vannak a Juve célpontjai között is megtalálható szerb tekintetében. 
  • 10:32 – Guido Vaciago: Miralem Pjanić leigazolása akár már a hétvége folyamán is megtörténhet, mivel a Barcelona és a Juventus a két klub vasárnap megrendezendő barátságos összecsapását megelőzően tárgyalásokat folytatnak majd a bosnyák játékjogának átruházásáról. 
  • 11:04 – Gianluca Di Marzio: Az Antun és a Juventus közötti, hamarosan megkezdődő egyeztetések előtt érdemes leszögezni, hogy a Bianconeri mindig is prioritásnak tartotta Paulo Dybala kontraktusának meghosszabbítását, mely alakulat mestere, Max Allegri új projektjében egyértelműen kulcsszerepet szán az argentinnak. A találkozót, melynek tervezetét korábban Pavel Nedvěd is megerősítette, a holnapi napon tartják majd meg a felek. 

13:40

  • Mirko Di Natale: Az AS Monaco meg akarja tartani Aurélien Tchouaménit, 50 millió eurónál alacsonyabb összeget nem fogad el a Hercegségbeli együttes.
  • HIVATALOS: Előzetes híresztelésekkel megegyező módon Mattia Del Favero és Alessandro Minelli egy éves kölcsön keretein belül a Cosenza játékosai lettek.
  • Luca Bianchin: Nagyon valószínűtlen, hogy Dybala hosszabbítása kapcsán már szombaton megszülessen a megállapodás.

16:03

  • Giovanni Albanese: Pjanić a Juventust akarja, de a klub nem változtatott a prioritásain, csak akkor térhet vissza, ha lehetőség nyílik rá a mercato végén. Allegri nagyra értékeli a játékost, ez nem titok, de a prioritás Locatelli.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 6-án, 16:03-kor.