Közérdekű információk

pz_logo2.jpgÁltalában komolyabb ünnepekkor szoktunk szolgálati közleménnyel jelentkezni, ám az elmúlt hetekben annyi ötletünk gyűlt össze, hogy úgy éreztük, itt az ideje ezeket bejelenteni, különösképp, hogy nyakunkon a mercato, és meg kellett ejtenünk bizonyos frissítéseket, amire talán a szemfülesebbek már fel is figyeltek.

Ilyen a Hírözönben található táblázatok kicserélése, vagy éppen felfrissítése. A források hitelességre vonatkozó is, amelyben az elmúlt időszakot figyelembe véve alkalmaztunk szintváltoztatást, és iktattunk be új neveket. A fizetési lista sajnos nem olyan részletes, mint az eddigi, ugyanis nem találtunk információkat a bruttó fizetésekről, míg az amortizációs költségeknek is csak egy bizonyos részére leltünk rá. Mivel a blog-felületen viszonylag jól lehet a táblázatokat módosítani, ezért a fizetésekre vonatkozó táblázat folyamatosan frissülhet, ha pedig találunk valami részletgazdagabb kimutatást e téren, mindenképp megtalálhatjátok majd a Hírözönben.

Köszönhetően annak, hogy a Serie A tippverseny nem csak egy egyszeri alkalomnak bizonyult, ugyanis már az EB-t is megtippeljük az alábbi linken, amely a topic-ba is bekerült már, ezért ez az állandó oldal marad, és "Tippversenyről" "Tippeldére" kereszteltük át. Egyelőre úgy tűnik, hogy nyereménnyel nem szolgálhatunk a jól teljesítőknek, ám az első helyezett nem marad díj nélkül, ugyanis egy "PannonZebra Tippmester Vándorkupában" részesül, amelyet mindig az kap, amely az adott versenyben az első helyen végez. Ha valaki háromszor megnyerte a trófeát, az bátran a polcán tarthatja, ugyanis onnantól fogva ő lehet a büszke tulajdonosa.

Moderálásban is egy újítással szeretnénk szolgálni, ugyanis annak elkerülése végett, hogy az a tévhit alakuljon ki, hogy csak egyes Szerkesztők moderálnak, és csak rajtuk múlik, hogy ki milyen büntetésben részesül, létrehoztunk egy közös profil "PannonZebra Moderátor" néven, amitől ettől kezdve ezt a tevékenységet végezzük, lehetőleg minél kevesebbszer. Ezzel szeretnénk elkerülni, hogy a Kommentelők és a moderáló Szerkesztő között ellenszenv alakuljon ki csak azért, mert épp akkor ő büntette meg, miközben az igazság az, hogy a moderálásról mindig közösen döntünk, a "végrehajtó" pedig mindig az, aki éppen ráér, ezt pedig egy közös profil nem is tükrözhetné jobban. A szóban forgó moderátori fiókot a Szerkesztők csak és kizárólag figyelmeztetésre, lapok kiosztására, annak megmagyarázására, valamint bannolásra használhatják. Amit a Szerkesztők kommentelőként írnak, azért a PannonZebra Szerkesztősége nem vállal felelősséget, a Szabályzat pedig ugyanúgy vonatkozik rájuk is, mint bárki másra, ahogy eddig is volt.

Sajnos a "PannonZebra futballtorna és közösségtalálkozó" májusban nem jöhetett létre, de ahogy ígértük, nem adjuk fel, és megrendezzük, amint lehetőségünk nyílik rá, s a járványhelyzet megengedi. Már van is egy időpont, amit kiszemeltünk a zebrafoci megrendezésére, ez pedig augusztus hetedike, szombati nap. Természetesen hamarosan lesz róla cikk is, de érdemes úgy tervezni, hogy ezen a napon lesz megtartva a sokat várt esemény.

Végül, de nem utolsósorban kicsit szeretnénk kitérni a tartalomra is. Mivel jövő héten már elkezdődik az Európa-bajnokság, és sokkal inkább lesz az fókuszban, mint a Juventus háza táján történtek, ezért arra gondoltunk, hogy az olasz válogatott szereplését is figyelemmel követhetnénk felvezetők, elemzések formájában, sőt, meccsek alatt a Pubot is megnyitnánk, ha igény van. Erről a cikk végén van lehetőségetek szavazni, ha pedig a döntő többség szeretné, akkor mindenképp belekezdenénk a válogatottal kapcsolatos tartalom gyártásával.