HIVATALOS: Bemutatták a Juventus következő évi hazai mezét

uj_szereles.jpgSzokás szerint az utolsó forduló előtt hivatalosan is bemutatásra került a következő évben használatos hazai mez. A 2019/2020-as szezontól kezdődött el egy tendencia, miszerint a teljesen csíkmentes szerelésből az idei évre lett egy már modern csíkozású szerelés, azonban a következő szezonra már egy hagyományosnak mondható szerelésben küzdenek majd a játékosok a győzelemért.

Újdonság, hogy a mezszponzornak számító "Jeep" feliratot váltja a "Jeep 4xe", ám a legszomorúbb, hogy ezen a mezen már nem láthatjuk a már jól megszokott Scudetto-pajzsot. Ha minden jól alakul, akkor nem marad ilyen "csupasz" a szerelés eleje, ugyanis holnap lehetősége lesz Pirlo legénységének megszerezni a Coppa Italiát, a trófea mellé pedig dukál egy kokárda is a mezre.

Idén csak a klasszikusnak számító fehér és a fekete színeket használta az Adidas, a csíkozás szintén ideálisnak mondható, ugyanis se nem túl vastagok, se nem túl vékonyak a csíkok, ezekből a mez elején öt fekete és négy fehér látható, míg a hátának nagy része fehér, amin fekete betűkkel fog szerepelni a játékos neve, és mezszáma.

uj_kapusmez.jpgTovábbi különlegessége a meznek, hogy belül, az érdekesen kialakított gallér alatt ott van egy "10 YEARS AT HOME" felirat, ami az Allianz Stadium tíz éves évfordulójára utal.

A mezhez tartozó nadrág és sportszár szintén hófehér, de Juventus Store-ban fekete változatban is megtalálható.

A hazai szerelés mellett már a kapumez is bemutatásra került, amelyet már kevésbé nevezhetünk hétköznapinak, ugyanis egy zöld mintás darabról van szó.

Természetesen a Juventus Store-ban már kapható az eredeti, futballra használható mez 140 euróért, a szurkolói szerelés 90 euró, ahogy a kapusmez is. Mindegyik Primegreen technológiával készült, azaz újrahasznosított műanyagból gyártották Kambodzsában.

Ezzel párhuzamosan az idei hazai mez ára is szinte a felére csökkent, már 72.90 euróért megvásárolható.

Reménykedjünk benne, hogy ebben a szettben sok győzelmet és kupát emelhet majd magasba a Juventus, és az is elképzelhető, hogy már a Bologna ellen, vasárnap 20:45-ös kezdettel ebben harcolhat a BL-helyért.a Bianconeri.