Mercato-hírek (január 20.) – FRISSÍTVE 16:22-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 19-ének legfontosabb híreit.

  • Nicolò Schira: A Juventus elsősorban Gianluca Scamaccát kívánja leigazolni a cserecsatár posztjára, azonban a játékos alkalmasságáról a vezetőségen belül is megoszlanak a vélemények. Pirlo Olivier Giroud-ot tartja a megfelelő választásnak, azonban a francia megszerzése igen nehéz feladatnak ígérkezik, mivel a Chelsea nem szívesen engedné el, a csatár pedig 18 hónapos szerződést kíván kiharcolni magának.

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus a ma esti Supercoppa-meccse előtt tárgyalni fog a Sassuolo vezetőségével Gianluca Scamacca ügyében. A felek kapcsolata kiváló, azonban az egyeztetések kimenetelével kapcsolatban nem lehet biztosan mondani.
  • SportItalia: A Parma érdeklődik Rugani iránt, akit már idén januárban megszereznének.
  • Giovanni Carnevali: Scamacca a mi játékosunk. Több klub is érdeklődik iránta. Ma este tárgyalni fogunk Paraticivel, azonban az ügy lezárulta még igen messze van. Jelenleg senkinek sincs lehetősége nagy beruházásokat végrehajtani. A futballista előtt rengeteg lehetőség áll, mivel nem csak a Juve tett érte ajánlatot.
  • Giovanni Carnevali: Néhány napja kaptunk egy fontos ajánlatot Locatelliért egy Olaszországon kívüli együttestől, azonban a játékos nem vált klubot télen

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 20-án, 16:22-kor