Mercato-hírek (január 17.) – FRISSÍTVE 15:00-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 17-ének legfontosabb híreit.

  • HIVATALOS: A Juventus leigazolta a Pro Vercelli fiatal védőjét, a húsz esztendő Davide De Marinót. Az Öreg Hölgy nevelésének számító fiatal középhátvéd, akinek értéke a mértékadó Transfermarkt szerint 150 ezer euró, a klub U23-as csapatában fog futballozni.
  • Pablo Longoria, az Olympique Marseille sportigazgatója nemrég adott nyilatkozatában megerősítette, hogy a francia klub előrehaladott tárgyalásokat folytat a többek között a Juventus által is kiszemelt Arkadiusz Milikkel. A szakember kijelentette: "Hosszú napok óta tárgyalunk Milik leigazolásának ügyében, aki egyértelműen Európa egyik legjobb csatára." A hírek szerint a lengyel futballistáért 8 millió eurót, valamint további bónuszokat fog fizetni leendő alakulata.
  • Nicolò Schira: Mario Mandžukić szabad ügynökként csatlakozik az AC Milan együtteséhez. A felek júniusig kötnek szerződést, a horvát támadó pedig 1,5 millió eurót + bónuszokat fog keresni. A játékos az elmúlt napokban számos ajánlatot elutasított, mivel a Rossonerire várt. A következő 48 órában minden részletre kiterjedően megkötik az üzletet, orvosi vizsgálatokkal és szerződéssel együtt.
  • Gianluca Di Marzio: Az elmúlt órákban jelentős előrelépések történtek Mario Mandžukić ügyében. A játékos és képviselői a Milan végleges jóváhagyására várnak. A futballista hat hónapos szerződést fog kötni új csapatával, mely az idény végén meghosszabbodhat a csatár pályára lépéseinek, valamint az alakulat Bajnokok Ligája-kvalifikációjának függvényében. A horvát támadó még mindig Zágrábban tartózkodik, azonban úgy érzi, minden tekintetben készen áll egy új kaland kezdetére a Serie A-ban.
  • Fabrizio Romano: Mandžukić mindenben megállapodott az AC Milannal. A Juventus egykori labdarúgója holnap orvosi vizsgálatokra jelentkezik, majd aláírja szerződését az együttessel. A Juve nem érdeklődött iránta, csupán néhány török klub tett neki ajánlatot, melyeket visszautasított.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 17-én, 15:00-kor