Mercato-hírek (január 11.) – FRISSÍTVE 16:05-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 11-ének legfontosabb híreit.

  • Alfredo Pedullà: A Juventus már december óta tárgyal a Sassuolo együttesével Gianluca Scamacca ügyében. A jelenleg kölcsönben a Genoa együttesénél szereplő támadó a tervek szerint egy 18 hónapos kölcsön keretein belül csatlakozna az Öreg Hölgyhöz, kötelező vételi opcióval.
  • Romeo Agresti: A Nantes fiatalja, Abdoulaye Dabo biztosan csatlakozik a Juventushoz, mint ahogy arról már pár nappal ezelőtt egyes hírforrások beszámoltak. A tizenkilenc esztendős középpályás a következő órákban átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgáltatokon, majd a Zebrák U23-as együtteséhez fog csatlakozni.

  • Gianluca Di Marzio: Abdoulaye Dabo orvosin van, hamarosan a szerződése is aláírásra kerül. A futballista megérkezéséről szóló videó a következő linken érhető el.
  • Romeo Agresti: Nicolò Rovella orvosi vizsgálatokon van a J-Medicalban. A játékos kölcsönben marad a Genoánál, míg Manolo Portanova a Grifoni futballistája lesz, ezzel együtt pedig az ő orvosija is folyamatban van Torinóban.
  • Fabrizio Romano: A Juventus teljes körű megállapodást kötött Nicolò Rovella ügyében, aki kölcsönben a Genoa együttesénél marad. A mai napon minden szükséges teendőt elvégeznek az üggyel kapcsolatban, az üzlet pedig készen van, a tizenkilenc esztendős középpályásért 10 millió eurót fizet az Öreg Hölgy.
  • Mirko Di Natale: Gianluca Scamacca helyzetét több klub is figyeli, ám a Juventus egyelőre nem tett érte konkrét ajánlatot.
  • Nicolò Schira: Holnap kerül sor a végső találkozóra, hogy véglegesítsék Bryan Reynolds átigazolását. Az FC Dallas játékosa június végéig a Beneventóban játszik majd, ezután a Juventushoz kerül. A védő már egyezségre jutott a klubbal a 2025-ig szóló szerződéséről.
  • Romeo Agresti: Megkezdődtek a tárgyalások a Sassuolóval Scamacca ügyében. A Juventus kölcsön + opció formájában szerezné meg a támadót. A Genoa beleegyezett abba, hogy a játékos visszatérjen kölcsönből a Neroverdihez.

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 11-én, 16:05-kor.