Mercato-hírek (január 6.) –FRISSÍTVE 19:11-kor

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzfereivel, valamint az ezt illető pletykákkal kapcsolatban. Kövessük tehát együtt 2021. január 6-ának legfontosabb híreit.

  • Gianluca Di Marzio: A Sampdoria 1 millió eurót szeretne kapni Fabio Quagliarella  játékjogáért cserébe. A Juventus 6 hónapra igazolná le a támadót, akit csereként, vagy beugró játékosként szerepeltetne. Ilyen körülmények között rendkívül nehéz kivitelezni a megállapodást.
  • Di Marzio: Ha Quagliarella csatlakozna az Öreg Hölgyhöz, nem kerülne fel az Öreg Hölgy Bajnokok Ligája-listájára. A játékos szívesen csatlakozna 18 hónapos szerződéssel a torinóiakhoz, ám a klub mindeddig nem módosította elképzeléseit.

  • Di Marzio: A Bianconeri visszahívhatja Luca Pellegrinit a Genoából, részben abból fakadóan, hogy a Cagliari érdeklődik Gianluca Frabotta iránt.
  • Il Secolo XIX: A Sampdoria rendkívül hálás Quagliarellának az eddigi szolgálatai miatt, s így adott esetben nem állítana akadályokat a játékos Juventushoz való távozása elé, melyet a csatár egyértelműen szeretne meglépni.
  • A Genoa vezérigazgatója, Flavio Ricciardella arról beszélt, hogy Luca Pellegrini még nem fejezte be a klubnál töltött időszakát, s nem folytat tárgyalásokat más együttesekkel, így nem távozik a klubtól januárban.
  • Corriere dello Sport: Rabiot távozhat januárban, ha jó ajánlat érkezik érte. Egyes Premier League-klubok érdeklődnek iránta az Öreg Hölgynél.
  • Nicolò Schira: A Genoa és a Juventus közötti egyezség holnap lesz véglegesítve. Portanova 7 millió euróért cserébe kerül a Grifonihoz, míg Nicolò Rovella legfeljebb 2022-ig marad kölcsönben a genovai együttesnél, ára pedig a pályára lépések függvényében maximum 15 millió euróra rúghat. Ezzel együtt megállapodás született a Juve U23-as fiataljának, Elia Petrellinek ügyében is, aki 3 millió euróért hagyja el Torinót.
  • Michael Manuello, Olivier Giroud ügynöke is megerősítette a hírt, miszerint a francia nem hagyja el a Chelsea alakulatát: "Hogy a Juve érdeklődne Giroud iránt? Nem, nincs tudomásom róla, hogy a Bianconerit érdekelné Olivier megszerzésének lehetősége" – mondta a TuttoJuve kérdésére.
  • Mirko Di Natale: Az elmúlt órákban az AS Roma felerősítette Bryan Reynolds iránti érdeklődését. Ma újabb kapcsolatfelvétel fog történni a Giallorossi, valamint az FC Dallas között, hogy mielőbb megállapodást tudjanak kötni. A Club Brugge is érdeklődik, míg a Juventus kapcsán nincs új hír az ügyben.
  • Romeo Agresti: A Juve 10 millió eurós fizetést ajánlott Dybalának, amit a játékos és képviselete elutasított. Az újságíró nem tudja, hogy lesz-e még egyéb ajánlat, vagy találkozó a futballista ügynökével, azonban úgy véli, legfeljebb bónuszokat ajánlhatnak föl az argentinnak.
  • Agresti: Holnap Juve-Genoa találkozó a Portanova-Rovella-Petrelli hármas fent említett ügyében.
  • Agresti: Jelen állás szerint két csatár jöhet szóba a Juventusnál, Fabio Quagliarella, valamint Graziano Pellè.
  • Agresti: Sami Khedira közel egy hete Angliában tartózkodik, hogy csapatot találjon magának.
  • Agresti: Feltehetően, ha az Öreg Hölgy ma este veszít a Milan ellen, akkor egy negyedik számú csatár megszerzésére sem lesz esélye.

 

 

 A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. január 6-án 19:11-kor