Romano újabb hírei

2456530-51029310-2560-1440.jpgA szakma által az egyik leghitelesebb átigazolási hírekkel foglalkozó újságírónak tartott Fabrizio Romano a minap két, az Öreg Hölgy szempontjából fontos hírt tett közzé a közösségi médiában megtalálható felületein, melyben beszélt a Bianconeri által évek óta visszacsábítani vágyott Paul Pogbáról, valamint az olasz rekordbajnok legnagyobb sztárjáról, a nemrég a Globe Soccer Awards által a huszonegyedik század legjobb játékosának is megválasztott Cristiano Ronaldóról is.

Az olasz transzferguru a Manchester United francia középpályását illető hírekre is reagált bejegyzésében, ugyanis az elmúlt napokban a Juventus körüli ügyek szakértője, Romeo Agresti kijelentette, hogy véleménye szerint Pogba ezen a télen csak egy esetleges kölcsön + opció általi megvétel esetén csatlakozhatna a torinóiakhoz, ugyanis jelenleg egyik klubnak sincs elegendő anyagi erőforrása ahhoz, hogy megvásárolja a mértékadó Transfermarkt szerint jelenleg 65 millió eurót érő, ráadásul gigantikus fizetéssel bíró futballistát.

Romano úgy tudja, hogy a Juventus hosszú ideje próbálja visszacsábítani magához egykori játékosát, aki 2012 és 2016 között játszott a zebracsíkos szerelésben, s ennek érdekében különböző kölcsön -illetve csereajánlatokat is tett a Vörös Ördögöknek, akik azonban kizárólag pénzt szeretnének látni egyik legnagyobb médiaértékkel bíró labdarúgójukért.

"A Juventus mindig is próbálkozott Pogba megszerzésével, tavaly nyáron például felajánlották érte Miralem Pjanić-ot és Douglas Costát, valamint az Aaron Ramsey-Adrien Rabiot párost is. A Manchester United együttesét azonban nem érdekli egy ehhez hasonló üzlet, mivel pénzt, vagy a torinóiak legjobb játékosait szeretnék a franciáért cserébe. Ennek ellenére egészen biztos, hogy Pogba jövő nyáron elhagyja a klubot."

A mindenekelőtt a Sky Sport Italia számára tudósító újságíró Pogba mellett a Bianconeri ötszörös aranylabdás kiválóságáról, valamint pillanatnyi helyzetéről is szót ejtett, mivel a közelmúltban hónapokig tartották magukat azok a pletykák, melyek szerint a portugál labdarúgó a Paris Saint-Germain, a Manchester United, vagy a Real Madrid gárdáihoz szerződhet.

A híreszteléseknek nem kis részben a Juventus jelenlegi idényben mutatott formája adta az alapot, hiszen bár a csapat az élen végzett Bajnokok Ligája-csoportjában, a Serie A-ban igencsak ingadozó szereplést mutat be, s tizenhárom mérkőzésen mindössze hat győzelmet aratott, emellett pedig ugyanennyiszer játszott döntetlent, valamint a legutóbbi fordulóban 0-3-ra kikapott a Fiorentina alakulatától is.

Romano szerint ennek ellenére Ronaldo boldog az együttesnél, és feltett célja, hogy nagyszerű eredményeket érjen el vele, ami természetesen felveti a portugál labdarúgó szerződésének esetleges meghosszabbítását is.

"Ronaldo elégedett a Juventusszal, s remekül érzi magát a csapatnál, valamint nagyszerű kapcsolatot épített ki Andrea Pirlóval is. Jelenleg csak rájuk koncentrál, és boldog a helyzete miatt" – szögezte le.