Miccichè: "A Napoli tökéletes lenne Dybalának"

dybala-juventus_1wyzw7plw9lwx1sf3qx5i1l04w.jpgA Palermo korábbi alelnöke, Guglielmo Miccichè egy tegnap este megjelenő nyilatkozatában arról beszélt, hogy mikor Paulo Dybala a szicíliai klubban futballozott, nagyon közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a Napoli alakulatához, valamint a gondolatmenetet folytatva arról is szót ejtett, hogy az argentin futballistának el kellene hagynia a Juventust, s a Partenopeihez kéne csatlakoznia.

La Joya 2012 és 2015 között állt a Palermo alkalmazásában, majd 40 millió euróért cserébe az Öreg Hölgyhöz szerződött, azonban a sportvezető szerint a labdarúgó pályafutása majdnem teljesen máshogy alakult, mivel a déli klub is élénken érdeklődött iránta.

"Maurizio Zamparinivel, az akkori elnökünkkel éppen azon dolgoztunk, hogy Dybalát mielőbb értékesíthessük a Napolinak, pontot téve az ügy végére. Az ügynöke azonban beszámolt neki a Juve ajánlatáról, s így végül Torinóban találta meg új együttesét" – jelentette ki a Radio Kiss Kiss adásában.

A tízes mezben futballozó argentin a jelenlegi szezonban számos egészségügyi problémával volt kénytelen szembenézni, emellett pedig szerződéshosszabbításának ügye is tovább húzódik, ami kételyek között tartja mint a futballistát, valamint a klubot és a szurkolókat is, emiatt pedig Miccichè azt javasolja neki, hogy távozzon a Bianconeri alakulatától.

"Azt tanácsolnám neki, hogy a jövőjével kapcsolatban tartsa szem előtt a Napolit, mint lehetőséget, ezzel együtt pedig a Partenopeit is arra biztatom, hogy vegyék föl vele a kapcsolatot. Tökéletes párost alkothatnának.

Dybalának egészen biztosan el kell hagynia a Juventust, mivel tisztán látszik, hogy a Bianconerinél töltött évei a végéhez közelednek. Szinte rohannia kéne a Napolihoz, hiszen a csapat szurkolóinak szenvedélyével, valamint egy olyan szakemberrel, mint Rino Gattuso, meglelné a számára ideális környezetet, neki pedig éppen erre van szüksége."

Dybala jelenlegi kontraktusa 2022 nyaráig áll fönn az olasz rekordbajnokkal, a Zebrák pedig a legfrissebb hírek szerint nem kívánnak 10 millió eurónál magasabb összegű bért garantálni az argentinnak, ami könnyen meggátolhatja a további egyeztetéseket is.