Thiago Motta útja egyenesen Torinóba vezet?

motta.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Alfredo Pedulla a minap megerősítette: „Csak egyetlen lehetőség van Thiago Motta számára és ez a lehetőség a Juventus.”

Pedulla ezt megerősítve elmondta, hogy a klub már január óta úgy véli, Motta a megfelelő ember a kispadra és jelenleg úgy áll a történet, hogy már csak az aláírás hiányzik, maga az üzlet megköttetett.

Most pedig következzen a La Gazzetta dello Sport újságírónője, Fabiana Della Valle pár értesülése:

  • Arek Milik és Moise Kean távozni fog, hogy helyet csináljanak a nyár folyamán a támadósorba az új érkezőknek,
  • Hogy egy sokkal támadóbb formációra válthasson a Juventus, több szélsőre lesz szükségük és Cristiano Giuntoli éppen ezért is követi élénken Mason Greenwoodot, aki a 4-3-3-ban Federico Chiesa és Dusan Vlahovic mellett tökéletesen mutatna a támadóhármasban,
  • Alvaro Morata a Juventus B terve arra az esetre, ha Joshua Zirkzee nem érkezhetne,
  • A Juventus érdeklődik a Genoa 14 bajnoki gólt szerző csatára, Albert Gudmundsson iránt, azonban a játékost az Inter is kiszemelte,
  • Manuel Locatelli az egyetlen érinthetetlen játékos a Juventus középpályásai közül.

Fabrizio Romano értesülései szerint létezik egy szóbeli megegyezés Bremer ügynöke és a Juventus között, hogy amennyiben érkezik érte egy 55/60 millió euró körüli ajánlat, elengedik a játékost. A védő szerződésében ugye van egy kivásárlási ár, ami a következő nyáron lép életbe, így idén a tárgyalás lényegében szükséges a klub esetében.