Komoly átalakításra készül a Juve a középpályán?

miretti2.jpgBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az elmúlt pár nap érdekesebb híreit!

Nicoló Schira értesülései szerint a Monza, a Genoa és a Parma együttese mutat érdeklődést Fabior Miretti nyári megszerzése iránt.

Schira információi szerint a Juventus, valamint a Monza vezetőség és Michele Di Gregirio ügynöke között megszületett az egyezség. Már csak olyan apró részleteket kell tisztázni, mint a bónuszok vagy játékosok bevonása, de ez már a szezon végére fog maradni.

Romeo Agresti jelentése szerint a Juventus számos, támadó felfogású szélsőt követ a következő szezonra, mert a cél az, hogy támadó hármassal rohamozzák az ellenfelek védelmét. A nevek között szerepel Mason Greenwood és Armand Laurienté is.

Agresti értesülései szerint Riccardo Calafiori a legfőbb kiszemelt a védelembe, míg Mason Greenwood a szélre. Lazar Samardzic is célpont lehet a középpályára, mert a Juventus számos változást tervez ebbe a csapatrészbe, elvégre Adrien Rabiot, Weston Mckennie, Carlos Alcaraz, Hans Nicolussi Caviglia és Fabio Miretti is a távozók között lehet, és ugyebár Paul Pogbának is kell helyettest keresni.

A La Stampa információi szerint, amint a Juventus matematikailag is bejut a Bajnokok Ligájába, az első dolguk az lesz, hogy lazárják Thiago Motta megszerzését.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus kész Dusan Vlahovicnak egy egy vagy két éves szerződéshosszabbítást ajánlani. A Bianconeri úgy érzi, hogy a játékosba fektetett idő és energia kifizetődő, ezért köré szándékoznak építeni a csapatot. Ami a csatárt illeti, ő is maradni szeretne Torinóban, és már áldását adta arra, hogy megkezdődhessenek a tárgyalások a hosszabbításról. Cristiano Giuntoli már a szerződésjavaslaton dolgozik, amiben azt a lehetőségeket mérlegelik, hogy alacsonyabb bér mellett magasabb bónuszokkal érjék el a kívánt célösszeget.