Dani Alves: "A Juventusnál eltöltött egy év volt a legrosszabb karrierem során"

dani_alves_szomoru_pofaval.jpgAz egykori Juventus-jobbhátvéd, Dani Alves azt állítja, hogy az az idény, amit Torinóban töltött volt a legrosszabb egész karrierje során.

A brazil játékos 2016 nyarán csatlakozott az Öreg Hölgyhöz szabadon igazolható játékosként.

Ebben az idényben a Zebrák közel voltak ahhoz, hogy triplázzanak, mivel megnyerték az olasz bajnokságot, a kupát, de elbukták a Bajnokok Ligájának döntőjét a Real Madrid ellen.

Eltekintve ettől, a jelenleg São Paulo-játékos azt mondja, hogy az a szezon, amit a Juventus csapatánál töltött, volt a legrosszabb az egész pályafutása során.

Így számolt be az érzéseiről a RAC1-nek.

"Az összes játékos, aki valaha elhagyja a Barcelona csapatát, egy idő után megbánja, ebben száz százalékig biztos vagyok. Ezt vagy elfogadja valaki, vagy egy egész életen át bánkódni fog miatta."

"Az év amit eltöltöttem a Bianconerinél, volt a legrosszabb az egész pályafutásom során. Azt akartam, hogy olyan legyen mint ahogy a Barcánál éreztem magam, de erre esély se volt. Újra kellett terveznem a céljaimat, és akaratosabbnak kellett lennem. "

Ezután az egy év után elhagyta a klubbot, és a PSG csapatához csatlakozott.

"Barcelonában maradtam volna akár az egész pályafutásom alatt, de ez tiszteletlen döntés volt a vezetőség részéről, ahogy megmutatták nekem 'merre van a hátsó ajtó'. Ha úgy bántak volna velem, ahogy azt megérdemeltem volna, véleményem szerint, akkor maradtam volna."