Aurelio Virgili: "Sarri a Napolinak drukkol"

sarri_es_baratja.jpgVasárnap kerül megrendezésre a Juventus-Napoli összecsapás, és ennek okán a komoly nápolyi kötődéssel rendelkező, augusztus 8-án menesztett egykori Juventus-edző, Maurizio Sarri legközelebbi barátja, Aurelio Virgili több dologról is nyilatkozott az olasz tréner kapcsán, így többek között arról is, hogy a szakember kinek fog szorítani a vasárnapi összecsapáson. 

"Sarri a Napolinak drukkol, de nem megtorlásból. Már nem függ többet a megérthető, és normális munkakapcsolatától, szóval visszatért a régi szerelméhez. Attól, hogy a Juventus edzője vagy, nem leszel a klub szurkolója, azonban ragaszkodsz a csapat eredményeihez."

"Sarrinak gyönyörű személyisége van: elmondta véleményét az egyik Juventus játékosról, őt pedig a leghamisabbnak hívta, akit csak valaha ismert"–folytatta Virgili. 

Ennek kapcsán került szóba Cristiano Ronaldo is, mivel a hírek szerint a mester nem igazán találta meg az összhangot az ötszörös aranylabdás játékossal torinói munkája során. 

"Ronaldo? Azt mondta nekem, hogy van egy társaság, akik csak a saját fejük után mennek, és kevés kapcsolatot alakítanak ki a csapattársakkal."

A talján edző barátja mindemellett szót ejtett arról is, hogy a Juventus vezetői annak idején hogyan vették fel a kapcsolatot a nápolyi születésű szakemberrel. 

"Paratici és Nedvěd  2019 februárjában ellátogatott Londonba, és ezt mondta neki: - Te leszel a Juventus következő edzője! Maurizio kezdetben nemet mondott! Azután mégis elfogadta, hiszen őrület lett volna elutasítani ezt az ajánlatot!