Riccardo Calafiori rábólintott a Juventus ajánlatára

calafiori.jpgA vasárnap esti, Fiorentina elleni rangadó játékban bár messze nem volt közönségcsalogató, de legalább most eredmény társult hozzá, három pont formájában. Egyre közelebb a hőn áhított Bajnokok Ligája indulás, mint ahogy a szezon zárása is, és bár még nincs uborkaszezon, de a nevesebb szakértők folyamatosan közlik az értesüléseiket. Lássuk a tagnapi termést!

Giovanni Albanese információi szerint a Bologna ifjú középhátvédje, Riccardo Calafiori „Igent” mondott a Juventushoz való csatlakozás lehetőségére. A kért összeg 25-30 millió euró körül mozog, azonban az üzlet részét képezheti Fabio Miretti vagy Hans Nicolussi Caviglia játékjoga is.

Fabrizio Romano értesülései szerint Hermoso a nyár folyamán távozni fog Madridból, szabad ügynökként, azonban ennek ellenére a Juventus részéről nem történt kapcsolatfelvétel a védővel.

Romano információi szerint a Juventus egy lépésre van attól, hogy leigazolja Felipe Andersont szabad ügynökként. A hivatalos ajánlat kész a brazil szélső számára, hamarosan végetérhet a történet. A szóbeli megállapodás az utolsó fázisban tart, a részletek kidolgozása folyamatban van és utána... here we go!

Romeo Agresti úgy tudja, hogy a klub azon dolgozik, hogy az ifjú török tehetségének, Kenan Yildiznek a szerződését meghosszabbítsák 2029-ig.

Agresti ezen felül az edzőkérdésben is érdekes információkkal szolgált: Thiago Motta már tavaly tavasszal felkeltette a Juventus érdeklődését, nem pusztán a jelenleg kiváló szezont futó bolognai teljesítménye hívta fel rá a klub illetékeseinek figyelmét.

Nicoló Schira információi szerint a Juventus a Lille szélsője, Edon Zhegrova iránt érdeklődik, kinek értékét a klubja körülbelül 15 millió euró körüli összegben határozta meg.

Schira szerint azért is figyeli a Juventus a szélsőket leginkább a piacon, mert a következő szezonra szerkezetet szeretnének váltani, méghozzá 4-3-3-ra. Éppen ezért került képbe Zhegrova is.

Ahogy azt a napokban mi is lehoztuk, Retegui játékjogát felajánlották a Juventus számára is, azonban Schira úgy tudja, hogy az olasz válogatott csatárt nem része a Bianconeri tervének.

Nicoló Schira értesülései szerint a Genoa, a Bologna és a Fiorentina együttesei információkat kértek Moise Kean elérhetősége felől, aki a nyári átigazolási szezonban újfent elhagyhatja a Juventust.

Schira információi szerint a Fulham és a Tottenham együttesei érdeklődnek Samuel Iling-Junior megszerzése iránt, aki ugyancsak távozhat a nyár folyamán.

A Borussia Dortmund együttese januárban egy 30 millió eurós ajánlatot továbbított a Juventus számára Kenan Yildiz megszerzése érdekében, azonban Schira úgy tudja, hogy a Bianconeri határozottan elzárkózott ettől.

Az utolsó Nicoló Schira értesülések pedig a csatárkérdést firtatják. A Juventus figyelemmel követi a Bayer Leverkusan nigériai csatárát, Victor Bonifacet. Giuntoli nagyra értékeli a játékost, és a Juve megfigyelői az elmúlt hónapok során számos alkalommal jelen voltak a mérkőzésein. Azonban nem hogy ajánlatot nem tettek érte, még a megbeszélések sem kezdődtek el. Ő abban az esetben kerülhet képbe, ha a nyár folyamán Vlahovicért befut egy nagyon komoly, visszautasíthatatlan ajánlat.

Végezetül pedig jöjjön két hivatalos bejelentés:

Nikola Sekulov 2027-ig meghosszabbította a szerződését a Juventusszal!

Stefano Turco aláírta első profi szerződését a Juventusszal, mely 2026-ig szól!