Thiago Motta a 2011-es Antonio Conte?

bologna-fc-v-us-lecce-serie-a-tim.jpgA hétvégén a Bajnokok Ligája indulás elérésében kulcsfontosságú rangadóra kerül sor majd a Fiorentina ellenében, hazai pályán, de ez mellett a pályán kívül is folynak a harcok és küzdelmek a következő szezonra, vagy távlati tervek tekintetében. Lássuk, hogy a minap kik osztottak meg a nagyérdeművel információkat!

Romeo Agresti egy négy pontból álló kis listát közölt a Bianoneri téli mercatójával, a következő szezonjával és távlati terveivel kapcsolatban:

  • A klub célja, hogy a 2026/27-es szezonra a költségvetést teljes mértékben rendbe tegye, egyenesbe hozza,
  • Manuel Locatelli számára a következő szezon lesz „az igazság pillanata”,
  • januárban Massimiliano Allegri Roberto Pereyrát, vagy Giacomo Bonaventurát szerette volna szerződtetni a középpálya megerősítése végett.

Végezetül pedig Agresti úgy gondolja, hogy Thiago Motta a 2011-es Antonio Contéra emlékeztet.

A minap beszámoltunk arról, hogy a klub vezetősége annyira elégedett Andrea Cambiaso fejlődésével, hogy szerződést hosszabbítanának vele fizetésemeléssel, Premier League klubok érdeklődése ellenére. Nicoló Schira most úgy értesült, hogy a jobb oldali védőt kereső Aston Villa megfigyelői élénken követik a fiatal olasz labdarúgót, továbbá a tavaly nyári 15 millió euró + bónuszok ajánlat a Fulham együttesétől futott be a Juventus székházába.

Dusan Vlahovic a Serie A Channelnek azt nyilatkozta, hogy „még sok-sok évig szeretnék a Juventus csapatánál maradni.” Schira értesülései szerint pedig folynak is a tárgyalások a szerb tank szerződésének 2028-ig való meghosszabbítása végett.

A La Gazzetta dello Sport tegnapi nyomtatott számának nyolcadik oldalán jelent meg a hír, miszerint Giuntoli erősen fontolgatja, hogy az idén januárban az aktív labdarúgástól visszavonuló, jelenleg a Los Angeles FC alkalmazásában álló Giorgio Chiellinit visszacsábítja Torinóba. A klub legendás védője állítólag szívesen hazatérne, de inkább a pénzügyi – gazdasági vonalon vállalna munkát, semmint a játékos megfigyelők és az átigazolási piaccal foglalkozó részlegen.